Bs de lsd var artik o baya farketmis demekki FN2 yi ayri takip ediyoruz.
Printable View
Bs de lsd var artik o baya farketmis demekki FN2 yi ayri takip ediyoruz.
Maşallah tüm araçlara.. Bs fn2 herzamanki gibi çılgın :)
cupra bildiğin kaza sebebi oluyomuş
Massallah hepinize
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş,
Bs nin camında 247 yi gördüm ben 5 bitmiş demektir bu şekilde . Maşallah diyorum Bs ye ..
Maşallah hepsine, FN2 yi BS sevdirdi bana resmen :)
Biraz hırslı olmuş denemeler ama olsun keyifli çekişmeli Maşallah tüm araçlara :)
enes sen neden cikmadin yaw. bi sen eksikmissin.
evet onu bende hatırladım , silecek bakalitlerim söküktü boyanıyordu o yüzden gelememiştim.Sonra umudu kestiniz heralde :D
Şaka maka bende dün akşam çıktım gizli spec bi roll yaptık , baktım otoban ıslak gibi eve döndüm bu akşam birşey olmaz diye.
İlla ki denk geliriz başka zaman ya yeterki kalpler bir olsun typerlar önde olsun :D
aracların hepsıne masallah fn2 methonol mu basıyorsunuz ?
hepsine maşşallah .
Masallah araclara bs typer a ayrica masalaah cok iyi kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
maşallah araclara keyifli denemeler olmuş..bs bana ve biçok kişiye fn2 yi sevdirdi , sahibini tebrik ederim..
BS ye kocaman maşallah.
Hayranlıkla izliyorum bs'yi. Dün çıkacağınızı bilseydim bende çıkardım sırf sesini duymak için. Maşallah...
maşşlhh araçlara.. Tebrikler Bs 'ye.
Maşallah araçların hepsi çok güzel, hepsi çok hızlı.
Yalnız s2k & fn2 4. deneme videosunda ordaki cupra biraz tehlikeye atmış seni sanki aga. Aman dikkat diyelim, çıkılan süratler ciddi çok tehlikeli en ufak hata Allah korusun büyük olaylara sebep olabilir.
Hayırlısıyla sorunsuz, sıkıntısız denemişsiniz, çok keyifli ve 10 numara çekim olmuş.
Kocaman Maşallah hepsine...
maşallah hepsine süper makinalar...
typer alasım gelıyor tekrardan masallah araclara kazasız belasız ıns..
Tüm araclara masallah. BS nin devir cevirisi gercekten cok cok keyifli. Izlerken cok keyif aldim.
serhat benimle olan denemelerin yok mu top speed olsun diğerleri olsun:(
benim cektikleirmde fazla belli olmuyormus galibaa:(:(:(
maşallah maşallah, güzel denemeler olmuş. Herkesin emeğine sağlık.
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
çok güzel çekimler, araçlarda çok iyi maşallah. merak ettiğim fn2 ep3 tahtını ilerleyen yıllarda tamamen alabilir mi acaba?
http://www.techturkey.com/forum/kars...ilecek-mi.html
devretse alacak ama devretmiyor :)
Bs fn2 TypeR roll king olmus diyorlar :) bence de olmus gercekten cünkü cok emek verdin bu araca serhat. emeginin karsliginida almaya basladin sanirim. masallah denemeler muhtesem. s2k, ep3 ve fn2 hondalarin hepsi ayri bir dünya.
insallah bu üclüye yenileri de katilir ama honda son zamanlarda nedense tamamen kendini bitirdi tüketti. yenisi gelmezse ücü efsane kalir
yasinim haber bekliyorum :) :) :) bütün araçlara maşallah
senin canın sağolsun kardeşim geçersen sen geç yabancıya gitmesin :) :)
dönüş yolundaki son iki video konunun başına eklenmiştir.
ygz ye maşallah ama bs yede maşallah yeni kasa typer ın b ukadar sıkı olduğunu görmek güzel ygz ile benimde kısmetse denemem olacak sizde gelirseniz sevinirim :)
deneyen bütün araçlara maşaallah,allah kazabela,sıkıntı yüzü göstermesin inşaallah.