Serhat cok kesıcıye gırıyosun:)
Printable View
Serhat cok kesıcıye gırıyosun:)
Serhat la o kadar denedik koya koya Benım çamlığa gişelerinden sonra iplemedigim denemeyimi koydun :)
harbi milletin anlattığı gibi eksi yok fazlası var nette araba yürüyü çok hızlı fiber :D aman sakın koyma işine gelmeyenleri :)
MAŞALLAH bs bi ayrı güzel gidiyorr
Öner madem öyle sende bi go Pro alsana adamım o kdr denemeye cikiyosunuz karşılıklı videolar olursa bu kdr gerginlikte olmaz sonuc daha net olur.
S2K lara kislari hardtop varsa normal tente sistemini komple cikarmalarini tavsiye ederim. Bayagi bi agirlik gidio.
Tente 1 saate sokulur daha once soktuk biliyorum. Biraz masakatli ama sokuluyor.
Ben daha önce aracın setupını içini dışını herşeyini yazdım forumlarda her denemeden sonra araçta şu var bu var geyikleri bayıyor artık, yazmak isteyen yazar tabi ona bişey diyemem.
kısaca benim aracım 12,5cr.atmosferik yüklü hondata yazılımlı bir type-r.:) 1280kg.+70kg.benimle 1350kg.yürüyor.
Maşallah çok güzel bi gece olmuş :D
Maşallah tüm araçlara.. YGZ ye ayrı maşallah
S2k nin tentesinin sokulmesi evet 1 saati biraz geciyo fakat takilmasi 3 saatten fazla yarim gunu aliyo ve hatri sayilir bir usto sokmeli ve takmali haliylen hatri sayilir para alirlar
Bu araban sokuk olayi gercekten komik ya sende sok yada kabul etmiyosan hic deneme kardesim sindi birisi aracina kpro takinca yok k pron var denemem mu dyosun? Bna sokuk arabalar grl deneyelim diyolar yok kardesim dyorum bende soker ole gelirim dyorum yada sen topla gel bastan konusucaksin sonra bunu bahane etmiceksin Serhat gunluk zaten sokuk biniyo geceleri roll icin sokmuyo :D
Ayrica bs ile hp yurudugunde daha basar basmaz bs kopup gidiyo tartismasiz serhat masallah kazasiz belasiz ygz ye de masallah en son saro turboladginda binmistim hala guzel gorunuyo gidiside oldukca iyi
bu saatten sonra koysan nolur ztn :) adam gibi bi orda denedik ztn önümüzde zübeyir gks vardı diye önlerine geçtik hatta yine yürümedik diye sen biliyosun serhat önemi yok hak yiyiyosun. orda olmayanların yorumu ztn pahabiçilemez çok değerli :D denk geliriz bidaha kısmet olursa kamera koymamanın yararları herkezi kendimiz gibi biliyoruz
valla serhat video larını tekrar izledim helal olsun kardeşim,fn2 nin böyle gitmesi mükemmel olmuş..emeğine sağlık.serhat sadece dikkatimi birşey çekti 6 ya atınca bir sıkıntı varmı biraz ivmede yavaşlamamı oluyor yoksa benmi öyle hissettim video dan.2-3-4-5- harika bir gaz var arabada 6 ya atınca biraz değişiyor gibi motorun seside.
maşallah araçlara...
Maşallah araçlara ygz bs çok iyi yürüyo.
seviyorum bu arabaları ya maşallah tüm araçlara
Kim ne derse desin bu arabalar çok zevkli makineler...
Hepsine maşallah kazasız belasız olsun.
Ruhu olan yırtıcı araçları seviyoruz :)
Fn2 top speed BS Dec.15.2011 - YouTube
bunla kıyaslamıştım abi :)
FN2 çok iyi gitmiş
sipekleri ögrenebilirmiyiz
Ep3 erken basmış 3 ncü korna da yok Maşallah bütün araçlara
sendemi kanka sendemi bilmiyosun şipeklerimi:D
ep3 erken bastı evet son denemede, ama Yasin ogün 95oktanla yürüdü, ayrıca vitesleri ayağını gazdan çekerek atıyormuş, hee birde kasmadı o ogün umursamadı pek rahat style takıldı, kendi deyimiyle "iplemedim açıkçcası denemicekdim kendimi mahkum gibi hissettim" dedi:D
:):):)
serhat yemin ediyorum erken basmışım saniselik olay, ama genelde denmelerime bak daha öncede denedik seninle yıllardır hep deniyoruz öyle erken basan bi adam değilim, çamlıca dan sonra hakikaten beyin olarak mı artık ona odaklanmışım bilmiyorum ama deneneilmez artık atasehir sapağını hep gözüm aradı durdu. 3den 4 de vites atışıma filan dikkat et. 95 benzinle yürüdüm evet:(
çamlıcadan sonra hakikaten önemsemedim hp de yanıma geldi istemedim ama bastık seninle gene hakeza. çamlıcadan önce de kaç boy oluyo adamla gördün sende...
art niyet taşımıyorum asla buna inan yani.
tekrar maşallah araclara ama iş emege geldımı serhat abının hakkını asla yememek gerek cıddı anlamda emegı olan ve karsılıgını alan bırı ıstenıldıgı zaman ronvanş yapacagını umut edıyorum daha guzel cekımlerle daha netlık kazanır fn2 nın gıdısı
speclerim...
kıdd racıng haedır
(orgnal grup em yeni söktüm) caı
76 hks
70 ara boru
spoon ince conta
skun2 emme
skun2 gaz
hondata kpro
üst kapak poliş... başkada bişiy yok...
Yasin ayipsin makarasindayim ben, dedidign gibi yillardir deneriz yine deniycez problem yok, kotu bisey yazmadim.