bu melih denen arkadaşın damı burda 50 borcunu versin![]()
bu melih denen arkadaşın damı burda 50 borcunu versin![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
melih patladı beyler
dağlın tahsilatı yapınca baklavalar benden sonda kalana yok sadece![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
deeemi ustaesasta dükkanımızın yeri güzel güzel cadde üstü tam boşver sen sinirlenme
Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler yorum yapan arkadaşlar , GökhanRS'ede desteği için teşekkürler Emre arkadaşım adına![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
ben kaçar by by lovliniz by by hapiniz)))))))))))))))))))))
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
megane rs e acil dyno yapın. ben stok iken sadece egzos varken 235 hp dyno aldığım gün gry şirokko ile denemiştim.
güraya da sorun 200e kadar tutundu 200den sonar fark açmaya başladım. onda da egzos downpipe filtre revo2 v.s v.s doluydu araç. yine şirokkolar rolling yaparken arkalarından sıkıp öne geçebiliyordum ki sadece egzos varken.
tahminimce klasik enjektör sorunu var rsde. 2007de güncellenen mavi enjektörlerden alıp takarsa sorunu düzelicektir. şuan stok geçmesi gereken aracı çipli geçememesi bence bundan sebep.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
enjektörlerin filtre kısmı ve içi tıkanıyor. ve yanma da olabiliyor. araç atıyorum 400 cc yakıt basması gereken yerde 300 basarsa oksijen sensöründen basınca göre yanlış yakıt geldiğini algılayıp basıncıda kısıyor araç afr koruması sayesinde.
ama tavsiyem temizletmek yerine yenisi sipariş geçilmeli. artık yeni sipariş geçildiğinde kahve rengiler kalktı mavi şeritli enjektörler geliyor ve araç çok fazla fark ediyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu bence çok önemli bir bilgi teşekkürler araç sahibi arkadaş iş için istanbulda , geldiğinde kendisine bu konuda bilgi vereyim onunda kafası karıştı çünkü bu işe
Yazilimi mehmet gazihan yaptida basinc diye avans haritasini actiysa barboros gibi iki gun sonra sekmanlari almayin elinize. Arabada afr saati var mi basinci ne bunlari yazin. Daha once yazilimdan sonra yavaslayan rslerde oldu yazilim hatalarindan dolayi.
IN BOOST WE TRUST
Bugün araç servise gitti şüphe üzerine. Aracın downpipe de boşluk oluşmuş sanırım ayrıca enjektörler komple sorunluymuş açmışlar 3 kahverengi 1 mavi enjektör çıkmış içindenaraç bu sorunlar halledildikten sonra cooper s audi ve scirocco ile tekrar dener
Downpipe'in vidalari gevsemis biraz once baktirdim enjektorlerde ata'nin soyledigi gibi 3 tanesi kahverengi 1 tanesi mavi. Enjektor lazim mavi olanindan gokhanrs seni aradim ama acmadin telefonu emre is yuzunden mesgul musait oldugunda donersen sevinirim emre istanbuldayken gerekirse parcayi alir.
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Güzel denemeler olmuş Gökhan Ve aLPerin dediklerine katılıyorum
maşallah araçların hepsine![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)