Keşke her ışıkta beklerken böyle birisi gelse dönse falan![]()
sonra diyorruzki polısler bize çok karışıyor modifiyeli araclara bunlar sebeplerden biridir.
DRİLL
Dr.Ecu
bulusmalarda 300 kısının ıcınde donunce,rolllerde tırların önünde e5 te 20km hızla gidince, sorun olmazda adam burda 3 5 arkadas buluşmuş döndü diye yemediği laf kalmamış ilginç milletiz.
Öyle konuşmalar olmuşki sanki her s2000 alan yanlamak veya manyak hareketler yapmak zorunda . Bir s2000 sahibi olarak bu kadar gereksiz hareket yapanlar yüzünden kendi aracıma apaçi mıknatısı olarak bakıyorum. Bende yanlamasını , *** attırmasını biliyorum ama her yerdede yapmıyorum insanları düşünüyorum apaçilik yapmıyorum yapanada engel olmuyorum ama apaçilik işte kabul edilmesi gerekir.
Şu videodaki aracı o kadar çok beğeniyorum ki,şu hareketleri gördüğümde gerçek anlamda soğuyorum...
yazık.
mutlaka yapılır ve yerı mekanı var herseyin
gereksız veya deqıl buna karar vermek bana dusmez
ama bende yanlış buluyorum
70binlik aracın diger arkadan çekişli uygun rakamlı araç sınıfına düşmesi kaçınılmaz sonu
yazık diyorum bu yüzden
Apaçilikle ne ilgisi var arkadaslar adam o arabayı süs olsun veya sürekli otobanda roll yapayım dıye almamıştır sonucta s2k yanı arkadan iter bende olsam döndürürdüm kimseye göre bişey yok bu konuda sızde emınım onun gıbı o tarzda seyler yapıyosunuzdur sonucta zevk meselesı bu sımdı dıceksınızkı tehlıkelı hareketler bunlar adam o rıske gırmıs dmekkı yapıcagını bılıyo yapmısta helal olsun konvoy seklınde gezıyo adam sıkıntı yok bence masllah on numarada 0 yapmıs yanı
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
trabzondada bırı ne araba alsa dıgerlerıde aynısından alıyr bıkac arkds vardı trabzonda herkes aynı araba alıyr derdı
106 aldılar herkes 106 206 cc alındı 206 cc sonra bı leon furyası vardı sonra civic ve s2k![]()
www.honda-tech.com
![]()
neyse ki onden çeker ile yapmamış![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)