maşallah eğlenceli olmuş yaa :D
Printable View
maşallah eğlenceli olmuş yaa :D
her eve bir kuş :))
ahaha super yaa benm hayalimdi kuş serisi ile drift yapmak olmaz dediniz şimdi kendiniz hazırlıosunuz telif hakkı isterim :D
takipdeyim eğlenceli olmuş , daha ilerisi düşünülüyosa bilgi alışverişine hazırım 7/24 pm atabilirsiniz :icon_tup:
+ slx motorunun gideri çokdur hafife almayın sakın
Bence bu aracı daha iyi hallere getiriceğinize eminim :) değişik bir drift aracı olabilir bundan :)
şahini turboluyoruz :) powermod para vercek merte şahine bile taktı :) swordkingde ustalığını konuşturmuş vites atışlarından belli eski şahinci olduğu :D
okancım sende bi sahin varmıs temiz sana gelmez o :D
Alın benim mirafioriyi naparsanız yapın :P :D ama 3 ay durcak sonra aynen alırım :P :D
ahahhaha Allahını seven üzerime kartal atsın...:D:D:D
sword bey eski tofaşçıymışsınız :)
abi senin yanlamaya drifte meraklı olduğunu 2004 yılında izmire geldiğinde anlamıştuım ben zaten
çiğli kipanın önündeki kaygan asfaltta :D
hadi kaygan a gidelim diyip duruyodun civic si ile el freni çekili şekil baya seri sağlı sollu salınımlar :D
bende araba kullanmayı eski 94 slx kartalımızda öğrendim valla hala da özlüyorum yanlamayı her köşeden yan yan çıkardım :D
allahtan şirkette 140 bg lik starex var da altımda onla yanlıyorum fırsat buldukça , özlem gideriyorum :D
araç çok iyi duruyor dış görünüşünü de merak ettim :)
bende senin çoğu aracını biliyorum :)
kırmızı reno da değişik bi alarm vardı senin,miyavlıyodu kedi gibi :D
2002 deki ilk maslak toplantısında gördüm net hatırlıyorum,bi tane pitbull köpek vardı senin arabanın tampona doğru yaklaştıkça sen arabayı miyavlatıyodun
hayatımda bi daha öyle bi köpek suratı görmedim aptal oldu hayvan resmen saf saf tampona bakıyodu :hahaha:
şahin var bende babamın , projelik emanet edebilirim :D
maşallah 130 hp iyiymiş :)
eğlenceli olmuş
çok keyifli olsa gerek yanla dur valla toplaması zor ama virajda bi ayar oldu gibi:D
murat civic i sat kartal al daha yakıştı sana hahahha
arabada videoda güzel eğlenceli olmus masallah :D
videoya göre araç içi çok eğlenceli olmuş her eve lazım :)
Siz Tabiki en iyisini bilirsinizde azcık basınç açma şansınız olsa gideri olur gibi :D
arka taraf araplardan alıntı :D :D
meraklardayız bakalım kuş serisi nasıl driftte :D japonların karısı drift atar bizimki ne bu der trip atar ortadan kalkacak mı yoksa :D :D :D
ahaha süper eğlenmişsiniz bayldımm
hahaha iyiymiş ya :D
şaka makinası :)
yannız swordun vtecten daha iyi gidiyo :D :D
bende merakle beklemedeyım 1 hafta once bende bıtane aldım 4.nokta enjeksıyonlu turbo sahın suan 0.6 bar basıyorum 540 ın 2 boy gerısınden yuruyorum takıpteyım :D
700 kg kadar hafif değildir canım :)
kartal ın boş ağırlığı 1060 kg idi yanılmıyrsam ( araba kullanmayı kartal slx de öğrendim :) )
koltuk ve döşeme olsa olsa 100 bilemedin 150 kg düşürür. ama turbo ekipmanlarının ekstra ağırlığını da eklemek lazım
900 kg altında olması biraz zor aslında.
biraz teknik bilgi verirmisiniz mustafa bey :D
700'den fazladır bence kesinlikle..
en az 900 kg dir üstündeki turbo ekipmanlarıyla. üzerinde hafifletilcek bişey yok araç zaten boş. donanım yok ki :D
maşallah angry bird e :D
bu en hafif olanı değilki 1.6 ie bu sanırım ön konsol falan ie çünkü donanım olarak en zenginidir :)
zengin donanımdan ne olcak ki :D ön camlar elektriklidir o kadar :D
:) cok güzel yaa çok eglenceli olmus
Atsak atsak 60-70kg atmışızdır , yani 1.000kg civarındadır araba.
yanlız arabada hacı spec döşemeler var slx sanırsam:)
araba geçer not aldı mı antremandan :)?
Benim iyice aklıma yattı bu turbo işi,eğer günlük kullanım yapabilirsek(***** zonguldakta çok gidebileceğimiz bi yol yok ) Mutlaka yapmayı düşünüyorum :)