gitmedin mi izlemeye
Printable View
sonucu bende merak ediyorum eski bir kartalcı olarak :)
Aracın drift yapıp yapmayacağını merak ediyorduk , bu yüzden götürdük piste.Drift yapıyor diyebiliriz.Bu yüzden bir sonraki aşamaya geçme kararı aldık. :)
defransiyel kaynaklımı ?
kaynaklıysa normal dönüşlerde tıkır tıkır ses varmı ? :)
difransiyeli kaynaklı olupta ses yapmayan araba varmı ?
fena hoşuma gitti acayip zevkli yahu :D insanın içinde tofaş sevgisi olmasın şuan inip arabaya binesim gelmiyo yemin ediyorum şunu izledikten sonra hakat tofaş sevgisi bi başka :)
Amma kuş seven varmış sitede :D
geçen hafta geldim ama yetişemedim.. videolardan seyrettim biraz basılsa görsel olarakta zevk verir gibi duruyor.. emeğinize sağlık merakla takip ediyorum.. :)
turbo taktıran çok da launch kontrol olayı ilk heralde kuş serilerinde.detayları bekliyoruz seri uygulamaya geçmeniz dileğiyle :)
mustafa abi bahsettiğin ilk deneyimde "Drift yapıyor diyebiliriz." dedin.peki bu aşamaya kadar neler yapıldı.en azından ben ve benim gibi arkadaşlar bu aşamaya kadar gelebiliriz belki.
Yapılanlar şöyle ;
Motoru kapak açmadan turboladık. Elimizde hazırda olan parçaları kullandık , özel bir parça getirmedik. Beyin olarak Bmw lerde kullandıgımız power mod kullandık. 6 enjektor çıkışından sadece 1 ini kullanıyoruz. Çünkü 1 adet enjektor var araçda :)
Bunların dışında arabanın herşeyini söktük ve hafiflettik. Arka kuleye gergi yaptık , diferansiyeli kaynattık ve en basit şekilde süspansiyonu sertleştirdik. Spor yay bulduk ancak oda yeterli gelmedi. Ozel ratelerde yay urettirdik, yeticekmi bilmiyoruz.
Araçın en zor kısmı suspansıyon oldu. Kalanı basarılı.
Tüm yapılanlar bunlar şu anda. :)
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150720897308445 en son testi
var mı yeni gelişmeler aractaa