demekki polonyaya taşınsak en azından trafik konusunda yabancılık çekmeyizamma kasap varmış arkadaş
![]()
demekki polonyaya taşınsak en azından trafik konusunda yabancılık çekmeyizamma kasap varmış arkadaş
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Demekki polonyadan araba almamak gerekiyormus huahueh harbiden hepsi efsane![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
şenkasaplar ltd. 1.10 a dikkat uygulama yapan polisin önünde sollama yapıyor düz çizgi olmasına rağmen
neyseki türkiyedeyiz korkacak bişey yok
bana polis devriye arabası gibi geldi.ama bu kadar rahatca etrafına bakmadan dönen şerit değiştiren adamların lastiklerine ateş edesim geliyor..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
sonra bunları dövüyorum diye bana kızıyolar.
IN BOOST WE TRUST
yaw trafikteki mallara diyecek bişe yokta adamın da başından bu kadarmı badire geçer yaw ya allah tarafından nalettlanmiş ya uğursuz yada cenabet abi bune yaw hep bu adamı bulmuş milllet.![]()
Polonyada arabanız ne olursa olsun önüne arkasına koruyucu bariyer koymak lazım. Hatta yan kapılara bile. Bunların normal şöförleri böyle ise bayan şöförleri nasıldır kim bilir. Gerçi bunları izleyince aklıma bayan şöförler geliyor. Önce yapıyorlar Sonra düşünüyorlar. Adam kornaya basmasa adamın farkına varmayacaklar. Hatta ışıklarda clio geri kaydırıyor tak vuruyor. Sonra normal kalkıp gidiyor. Rahat adamlar vesselam![]()
he yerde var böleleri![]()
Seneye polonyaya gitme ihtimalim var, özel hayat sigortası falan yaptırayım bari.![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)