bu araç kırmızıydı sanırım kırmızıyken araç katologdan fırlamış gibiydi keşke öylede kalsaydı bu zamana kadar o orjinalikte kalmışama buda güzel olmuş
bu araç kırmızıydı sanırım kırmızıyken araç katologdan fırlamış gibiydi keşke öylede kalsaydı bu zamana kadar o orjinalikte kalmışama buda güzel olmuş
2000tc king
Batuhan Sayın
uzun zamandır videosunu beklediğim bir araçtı şuan diyorum ki merakla beklemeye değmiş.
ha 2 jz değilde wankel olaydı daha çok içim yanardı. Türkiye'de böyle ender bulunan araçların bu şekilde modifiye edilmesi şahsen beni sevindiriyor
maşallah süper![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Mehmet kardesımden ALLAH razı olsun bınme serefıne ulastırmıstı benı cok keyıflı inanılmaz zevklı bır araç bence yanlaması gazlaması super tadı damagımda kalmıstı ALLAH kaza bela vermesın gule gule bınmeyı nasıp etsın inşallah
Maşallah arabaya yürüyeni motoru her şeyi mükemmel drift yaparsa nasıl olur acaba
off harika ya project cars da konunuz yok sanırım neden ?
Araç sahibi abimiz foruma takılmadığı için ve fazla foto çekmedi diye biliyorum yapım aşamasını ondan dolayı yok ...
ama nette aratırsanız resim dıştan bulabilirsiniz.
SENSİN.
kasa olarak en çok sevdiğim kasalardan biridir bu rx 7 ler ... sanırım bu araçta drift akademiye antremanları izlemeye gelmişti .. duruşu falan harbiden çok iyiydi .. sesini duymamıştım ancak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)