Duabiye gittigimde kafayi yiyodum... İlk gun otelin onundeyken otelin kapisina bi kac ferrari, lambo, corvette arka arkaya gelmez ki ya...
Duabiye gittigimde kafayi yiyodum... İlk gun otelin onundeyken otelin kapisina bi kac ferrari, lambo, corvette arka arkaya gelmez ki ya...
Bilgisayarın ekranını görmeyen arkadaşım karşımda, çanakkale destanıyla ilgili bişey mi izliyosun diyo![]()
dedem raat ben naapıyım
tahammül edemedim izleyemedim video yu çalan türküden dolayı..
vergi yok su parası yok elektrik parası yok benzin 0.24 krş sudan ucuz derler ya aynen öle su 50 kuruş..![]()
Youtube'da TechTurkey nickiyle yazan kim? Merak ettim.
Music is totally different about that country/cultureIt's a Turkish saz folk song but i liked it , nice combination
TechTurkey 4 hours ago
Para var huzur var ya habibi. Rahatlık ne güzel şey ya, üste başa beyaz çarşaf geçirip geziyolar, altlarında 1250+ hp lerŞakayı seviyo bu araplar
![]()
" Fast and Furious - Dubai Desert " vakti gelmiş bence. Yapımcıların uyandırılması lazım.
Öbür dünya da görüşüceğiz videoda ki arkadaşlar !
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
muzik kombinasyonu fena olmuş araçları izleyerek içeriz kardeşşş![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
yaa arkadaş bu adamlarda müslüman göz hakkı diye birini istesek vermezlermi acaba sorunlusu falanda olur yani illa sağlamını vermesinler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)