beyaz çarşaf beyaz ayfon beyaz gtr altta sarı tuvalet terlikleri şoook ciks
çok kaliteli makinaları var . bi tanede amerikalı uşak tutmuşlar kendilerine kebapphabibiler
beyaz çarşaf beyaz ayfon beyaz gtr altta sarı tuvalet terlikleri şoook ciks
çok kaliteli makinaları var . bi tanede amerikalı uşak tutmuşlar kendilerine kebapphabibiler
araçların hepsi birbirinden güzel yanlız sondaki aracın dynosunda bagaja niye oturuyorlar arabanın içeride otursalar olmazmı
![]()
Bi an ferdi tayfur söylüyo zannettim şarkıyı. Baya steve shehkan ft. ömer faruk tekbilek - Dülger miş. Benim çocukluk arkadaşım vardı arap, herife bebelikten beri kılım. piyasada PS yoktu bunda ps slim vardı, piyasada ne varsa bu lalede hep bi üstü yada aynısından 3-4 tane vardı. Çocukluğu böle olanın şimdi 2 tane kendi uçağı var. Arabaları söylemiyorum bile.
Gott weiss ich will kein engel sein...
türkü güzeldi....![]()
Urfa sıra geceleri & dubai dyno nights![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Araçlar süperde müzikle adamların giyim tarzı süper videonun önüne geçiyor adamların tarzı ama makinalara diyecek söz yok![]()
eger bulup foto cekersen cok memnun olurum..hep böyle ızlıyoruz vıdeolar goruntuler falan ama bide gerçekleri gorelım aslında..sonuçta ankarada ıstanbulda da bi video cekmek ıstesek bızde gzuel seyler cıkarabılırız..ama böyle inanılmaz goruntuler varsa onları paylasman dılegımle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)