neyin derdindenizi ? hangi m3 20 saniyede 350 yapıo ?kankaa japonların kavgası olucak ama bırakın japonlarla uğraşmayı
konforunuza bakın bence
dünyada en iiyi aeroya sahip araçlarsan birini aşadın yane diim sana
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
The turbocharged variant could achieve 0–60 mph in as low as 4.6 seconds and 1/4 mile (402 m) in 13.1 seconds at 109 mph (175 km/h) [2]. The turbo version was tested to reach over 289 km/h (180 mph) all-stock, but the cars are restricted to just 180 km/h in Japan and 250 elsewhere
wikiden alıntı![]()
Supra olsun camurdan olsun![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Serkan kusura bakma da fanatikliğin doruklarındasın şuandaDünyanın en hızlı drag araçlarından biri olan 2JZ hakkında konuşuyoruz yaw, rollde, topspeedde mi M3 geçecek yapma lütfen, biraz MANTIK plsssss
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Supra ve Sky karşısına destur deyip çıkmak lazım![]()
![]()
cayır cayır sarmıs kadın lastık kalmıs yerde) komık olmayın 330hp suprayla yenı m3 kıyas etmeyın gulerler adama
) drag roll top speed farketmez
)
Reşit M3 fanatizmin Suprayı mat etmeye yetmez,gerçekler acıdır Supra daha acıdır![]()
![]()
M3 değil M6 gelse dayanamaz...
![]()
![]()
veyron ne alaka şimdi? konumuz BMW M3,M5,M6, MX vs Supra....![]()
şu sözlere bi alıntı yapayım da görmeyen gözler belki şimdi görür
http://www.youtube.com/watch?v=2Wo1cRYCASg
o kadın BMWnin kendi test pilotu ringde ciddi iyi zamanları var
330hp, Xhp ile alaksı yok supranın zaten stock olanı 5.1 fabrika verisi m3 ile aynıki bırak ara hızlanması iyi olsun turbo makine çoğu dergide stock supra 4.8 falan çıktı 0-100ü ki buda 360ps yakın değerler yapar
fanatikliğe lüzum yok
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)