hadı pıste cıkaralım bide
elektronık ıse yararmı acaba?
hadı pıste cıkaralım bide
elektronık ıse yararmı acaba?
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bence boşuna tartışıyorsunuz iki araba arasında 15 sene fark var.Tartışıcaksanız karşılaştırıcaksanız 15 sene önceki m3 ile suprayı karşılaştırın kim kimden üstün görün.
çıkaralım ben gerçeğe getiririm stock supra var izmite götürelm m3 ü getir deneyelim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
arkdas ben benım verdıgım lınkte 1 vıtes bak dedım senın verdıgın vıdeo degıl) zaten 110 2 vıtes bende 120 dedım burda sorun yok senın 70 yapıyo dedııgnden sorun var 1 vıtese benım verdıgım lınk bak7900-8000 devırde nerde yanlıs anladın galıba.he neyse burdada 8100devırde dedıgın gıbı 8250 de degıl
)
konuşmanın manası yok yeni skyline ile m3 m5 m6 getyirin997 de getirin bence
deneyin pistte temde kalkmada durmada hepsi 2008 japon a alman
japoncuı deilim ama insanlarında haklarını yemeyin
siz 5 gear a çıkıosunuz japonlar hergün 1 ton Dvd çekip pistte yanlıo gazlıo demi
![]()
www.drecu.com
ya sen m5 i getir kanka ilk ondan sona konuşalım ahahahhahahahah e46 m3 için supra büyük gelir![]()
www.drecu.com
olur çıkartalım ben güzel bir pilot ayarlarım peki olduda geçerse ?
www.drecu.com
araştır,
sanırım 93 yada 94te yayınlanan bi bmi dı r33 gtr supra bi kaç otomobil daha vardı sanırım rx7 falan pistte r33e bile o zaman üstünlük sağlamıştı
tabi şartlar şu an ciddi şekilde değişik elektronik kontrol uniteleri ciddi şekilde otomobil kontrolünü geliştirdi o yüzden pistte m3 alır muhtemelen pist yarışında
şuda var coilover ve semi slicklerle time attacklarda supralar yarışıyo ve 911lere falan taş çıkarıyolar tabi kullanıcı faktorüde var 285/315 iyi yol tutuyo
körler sağırlar
e46m3 desem bu kadar ıddıalı konusmazdım.. ama e92 m3 yol tutus, dıreksıyon, motor olarak aşmıs durumda ondan öle dedim,
gecerse bişiy demeyız cnm
benim bildiğim nsxler çok basarılı pistte onlarla baya çekışmelı olur gibime gelıyo..ztn murcı videosu aklımda hala tabı ne kadar gercek o video bılmıorum..
tanımıorum kendısını
arastıralım ama ben nsxciyim o basıklığı bıtırıo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)