Oz` Nickli Üyeden Alıntı
yaa bırakın suprayı günümüze bakalım yeni supra ile e92 yi karşılaştırız tutuş durus felan:)
Basar sen nisssandan felanda iyi olduğunu iddda edermisin çok merak ediyorum skyline la e92 nzi m5 inizi m6 nızı karşılaştırırmısın :) bunun hakkındaki düşüncelerini merakediyorum gerçekten yltututs direksiyon konfor gidiş duruş kalkış oturuş yürüyen elektronik sanzıman AKlına ne geliyorsa karşılaştırırımısın önlerde 6 piston brembo arkalarda 4 pod brembo bulunmakta skyline da belirtim :)
ayrıca basar böle havalarda konuşmanıda pek tavsiye etmiyorum ! kimse bu şekilde konuşmuyor
v8 inline 6 çok merak ediyorumsen m3 ün motorunun görüdünmü kollarıı inceledinmi devir çevirebilsin diye yaptıkları maymunlulları gördünmü neden e46 lar paso kol çıkarıyorduda yeni nesil yarattılar:) biliyormusun ben daha stock internallarla istediğini takıp bas basabildiğin kadar diyen bmw ci görmedim ya hydra lock olur yada dandunnn aaaaaaa ucuo piston olur sizin ben bmw ye *** atmıyorum ama çekememeniz çok uyuzuma gidio acçıksası hatta süper beyninizle laf sokmanız dahada bi sinirimi bozuyo sök e92 ni tak tenkeye ben de suprayı takmasssam BURDA ADAM deilim yapabiliceğinden bahset bol keseden atıp tutma forumlarda çıkartalım diyorum teneke diosun onu buna herşeye bahane buluyorsunu yeter bea dediğim gibi skyline la karşılaştırsana m3 ü çok merak etttttim ne diceksin :) aralarında 100 kilo var gayet doal bir rakam bence :)
açık konuşmak gerekirse Mercedes cl63 alırım keyfime bakarım m5 e biniceğime :) itirazı olan ? olduğunu sanmıyorum