User Tag List

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
264 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: new m3 vs supra(360ps)

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock supralara kapımız sonuna kadar açık ... Dynoya sonra denemeye... Uzun, kısa, rolling, konfor, güvenlik, ses sistemi, fren sistemi, teknoloji hepsini karşılaştırırz...

Eğer konu sadece hızlanma ise BMW yi tartışmaya katmayın motorsikletlere bakın. Bmw sadece hızlanma ve performans vaad eden bir marka değildir, performansın yanında konfor, teknoloji, kullanılabilirlik, güvenlik, KALİTE vaad eder ve verir. BMW motor ve şanzıman dışında bişeyler vaad eder....

Eğer tek amacı 0-400 e en kısa sürede çıkmak olan biri BMW aldıysa o kerizi tebrik ederim çünkü yanlış araç seçmiş parayı toprağa gömmüş ....

Güvenliik teknoloji kullanılabilirlik değil sadece hızlanmayı konuşuyorsak 20.000 ytl ye motorsikletler mevcut sonrada turbo cart curt 0-400 x saniyede çıksın amaç 0-400 en kısada gerçmekse...

BMW nin sitesinde yazıyordu...

its not how fast you go its how you go fast.. (ne kadar hızlı gittiğiniz değil nasıl hızlı gittiğiniz önemlidir)

Benim için hızlanma kadar güvenlik dış görüntü konfor ses sistemi yol tutuş kullanılabilirlik önemli yoksa 600 hp teneke UNO vardı bitane mesela o beni geçse ne olucak benim aracımın amacı ve vaad ettiği farklı benim beklentim farklı overall bakmak lazım araçlara eğer overall bakmazsanız sadece xx-yyy hızlanma olarak bakarsanız işte o zaman at gözlüğü ile bakmış olursunuz ...

Emeğe saygı diyoruzya, Emeğe saygı o ///M3 ün motorunu içini dışını güvenliği yapmak için kaç mühendisin anası ağladı adamlar kim bilir nasıl mühendislik zorlukları aştılar nasıl teknolojiyle o beygirleri ATMOSFERİK aldılar emeğe saygı sırf kilosu ağır diye geçildi diye motorun şanzımanın hakkını yemeyin yüzlerce mühendis gecesini gündüz etti o motoru yapmak için emeğe saygı....

Eğer STOCK motor şanzıman karşılaştırıyorsak sökeriz e92 m3 un motoruda supranında ondan sonra aynı kasa iki araca takarız kiloları aynı olan (nasıl olsa m3 ü ağır yapan güvenlik konfor kimsenin umrunda değil)

sonra bakalım supra motorlu şanzımanlı teneke mi geçiyor yoksa e92 m3 motorlu teneke mi geçiyor işte o zaman elma armut değil elma elma karşılaştırılmış olur rolling top speed denenir

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazımsızlık fena bişi ya

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başar kusura bakma ama bmwdekiler mühendiste toyotadakiler manavmı? berabermi çalıştın mühendislerle gece gündüz?

beğenmediğinz 2jz stock internallarla 1k whp ler çıkarıyo buda mühendislik başka bişi diil şanzıman snaırım m3ünde supranında getrag iki firmanında bi alakası yok

ki m3ün teknolojisine bi laf eden yok hala bunları konuşuyosunz tabiki yeni çıkan bi otomobilin teknolojisi 15 yıllık bi otomobilden iyi olsun braıkın

360ps supra ile m3 denenmiş bu kadar açık hala neyi uzatıyosunuz
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazımsızlık fena bişi ya
    +1907... gören de Suprayı teneke sanacak....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa bırakın suprayı günümüze bakalım yeni supra ile e92 yi karşılaştırız tutuş durus felan

Basar sen nisssandan felanda iyi olduğunu iddda edermisin çok merak ediyorum skyline la e92 nzi m5 inizi m6 nızı karşılaştırırmısın bunun hakkındaki düşüncelerini merakediyorum gerçekten yltututs direksiyon konfor gidiş duruş kalkış oturuş yürüyen elektronik sanzıman AKlına ne geliyorsa karşılaştırırımısın önlerde 6 piston brembo arkalarda 4 pod brembo bulunmakta skyline da belirtim

ayrıca basar böle havalarda konuşmanıda pek tavsiye etmiyorum ! kimse bu şekilde konuşmuyor
    v8 inline 6 çok merak ediyorumsen m3 ün motorunun görüdünmü kollarıı inceledinmi devir çevirebilsin diye yaptıkları maymunlulları gördünmü neden e46 lar paso kol çıkarıyorduda yeni nesil yarattılar biliyormusun ben daha stock internallarla istediğini takıp bas basabildiğin kadar diyen bmw ci görmedim ya hydra lock olur yada dandunnn aaaaaaa ucuo piston olur sizin ben bmw ye *** atmıyorum ama çekememeniz çok uyuzuma gidio acçıksası hatta süper beyninizle laf sokmanız dahada bi sinirimi bozuyo sök e92 ni tak tenkeye ben de suprayı takmasssam BURDA ADAM deilim yapabiliceğinden bahset bol keseden atıp tutma forumlarda çıkartalım diyorum teneke diosun onu buna herşeye bahane buluyorsunu yeter bea dediğim gibi skyline la karşılaştırsana m3 ü çok merak etttttim ne diceksin aralarında 100 kilo var gayet doal bir rakam bence

açık konuşmak gerekirse Mercedes cl63 alırım keyfime bakarım m5 e biniceğime itirazı olan ? olduğunu sanmıyorum
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer araçları birbirine göre hazırlıyorsak , şartları eşitleyeceksen o zmn markalarada ayrımaya gerek yok hepsıne ortak bı şase bulalım motorları oturtalım deneyelim .. bu mudur mantıklı olan ..

bir araç fabrikadan 0-400 gecmek için çıkarılmaz ki zaten bu disiplinler performans içindir. Konu da zaten iki aracın hangisi daha çok yakar , hangisi 300den daha cabuk durur fln değil sadece ara hızlanmaları.. Ara hızlanma bir performans kıstasıysa banane güvenlikten banane fren performansından..

Araba olarak overall olarak bakmıyoruz , sadece prfrmans disiplininde supra daha öndeymiş daha neyi uzatıyorsunuz ki .............................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail abi BMW ye Supra motoru koymakla hata mı etti? meğer BMW nin motor daha sağlammış, daha performanslıymış

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail abi BMW ye Supra motoru koymakla hata mı etti? meğer BMW nin motor daha sağlammış, daha performanslıymış
    sonuç olarak videodaki supra gecmiş.performans olarak her zaman japonlar almanları döver.saglamlıktada almanlar daa iyidir kalite felanama su lafı begendim biri reinaya biri maslagaa

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuc : Supra gecmis kardesim
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuc : Supra gecmis kardesim
    DRaGGeR dan acı gerçekler ahaeh

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa bırakın suprayı günümüze bakalım yeni supra ile e92 yi karşılaştırız tutuş durus felan

Basar sen nisssandan felanda iyi olduğunu iddda edermisin çok merak ediyorum skyline la e92 nzi m5 inizi m6 nızı karşılaştırırmısın bunun hakkındaki düşüncelerini merakediyorum gerçekten yltututs direksiyon konfor gidiş duruş kalkış oturuş yürüyen elektronik sanzıman AKlına ne geliyorsa karşılaştırırımısın önlerde 6 piston brembo arkalarda 4 pod brembo bulunmakta skyline da belirtim

ayrıca basar böle havalarda konuşmanıda pek tavsiye etmiyorum ! kimse bu şekilde konuşmuyor
    v8 inline 6 çok merak ediyorumsen m3 ün motorunun görüdünmü kollarıı inceledinmi devir çevirebilsin diye yaptıkları maymunlulları gördünmü neden e46 lar paso kol çıkarıyorduda yeni nesil yarattılar biliyormusun ben daha stock internallarla istediğini takıp bas basabildiğin kadar diyen bmw ci görmedim ya hydra lock olur yada dandunnn aaaaaaa ucuo piston olur sizin ben bmw ye *** atmıyorum ama çekememeniz çok uyuzuma gidio acçıksası hatta süper beyninizle laf sokmanız dahada bi sinirimi bozuyo sök e92 ni tak tenkeye ben de suprayı takmasssam BURDA ADAM deilim yapabiliceğinden bahset bol keseden atıp tutma forumlarda çıkartalım diyorum teneke diosun onu buna herşeye bahane buluyorsunu yeter bea dediğim gibi skyline la karşılaştırsana m3 ü çok merak etttttim ne diceksin aralarında 100 kilo var gayet doal bir rakam bence

açık konuşmak gerekirse Mercedes cl63 alırım keyfime bakarım m5 e biniceğime itirazı olan ? olduğunu sanmıyorum
    Buna dip not 94 senesinin arabasıyla 2008 i karşılaştırıyorsunuz 94 m3 getirin

CL deil C amg
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DRaGGeR dan acı gerçekler ahaeh
    Gercekler hep acıdır kardesim

M3 ile Supra burda, konfor-kalite-güvenlik olarak karsılastırılmamıski...

BMW ile Toyota zaten bu konularda kıyaslanmaz

Ama adam motoru yapmıs koymus, 94 model arabayla 08 model arabayı öpmüs
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ışıklarda denk gelirsin 400mt de supra geçer bırakır sonra sende ulan ben sadece konfora para vermedim ki deyip müziğini açarsın avutursun kendini soğuk su misali

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suprayı alan adamın beklentileri farklı m3 ü alanın beklentileri farklı ikiside tartışmasız başarılı araçlar burda birinin modifiyeli olması ve sürücü faktörünün olması tartışma yaratıcak konular... Bir markanın üstünlüğü veya ezmesi gerekmiyor japonda güzel almanda güzel fazla tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok ama bmw nin konfor güvenlik ve teknolojide saglamak ıstedıgı avantajlardan dolayı performans kaybı oldugunuda unutmamak gerekli ...

Her aracın bir yaratılış amacı var Bmw istese yaratamıyıcak mı modlara dayanıklı motor ?

F1 e bakalım hangi markalar hangi pozisyonda orda 1600 kg araclarla 1000 kg araclar veya turboyla atmosferik karsılasmıyor.. Zaten dogru karşılaştırmada boyle olmalıdır ... Hele modifiyeli bir araçla standart bir aracın kıyaslanması zaten cok anlamsız sadece şov amaçlı bir karşılaştırma olmus ...

Daha fazla tartışmıyıcam her marka farkı şeyler vaad ediyor alan veren memlunsa zaten sıkıntı yok m3 cü m3ünden supracı suprasından şahinci şahinden memlunsa kimseyeda laf düşmez ....

herkesin görüşüne saygı duyarız hepimize kazasız belasız günler klavyeden konusmak olmuyor yaza dogru bulusma olursa canlı canlı yüz yüze konuşuruz deneriz pistlerde bakarız inşallah hadi iyi gunler

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3 konfor arabasi deildir sadece her bakımdan güzeldir söför farkı illaki olmuştur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuç olarak videodaki supra gecmiş.performans olarak her zaman japonlar almanları döver.saglamlıktada almanlar daa iyidir kalite felanama su lafı begendim biri reinaya biri maslagaa
    herseyı yazın.. supra ınternalı daha daha dayanıklı dıyın ama daha peformanslı demıyın artık....
    tek avantajı yukleme olanağı.. ztn teknoloji zaman farkı var kabul edıo herkes..

e36 m3 le bakmak lazım 3.2 321 ama supra önde olabilir orda emın deılım.. youtube acılsada rollıng videolarına baksak
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suprayı alan adamın beklentileri farklı m3 ü alanın beklentileri farklı ikiside tartışmasız başarılı araçlar burda birinin modifiyeli olması ve sürücü faktörünün olması tartışma yaratıcak konular... Bir markanın üstünlüğü veya ezmesi gerekmiyor japonda güzel almanda güzel fazla tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok ama bmw nin konfor güvenlik ve teknolojide saglamak ıstedıgı avantajlardan dolayı performans kaybı oldugunuda unutmamak gerekli ...

Her aracın bir yaratılış amacı var Bmw istese yaratamıyıcak mı modlara dayanıklı motor ?

F1 e bakalım hangi markalar hangi pozisyonda orda 1600 kg araclarla 1000 kg araclar veya turboyla atmosferik karsılasmıyor.. Zaten dogru karşılaştırmada boyle olmalıdır ... Hele modifiyeli bir araçla standart bir aracın kıyaslanması zaten cok anlamsız sadece şov amaçlı bir karşılaştırma olmus ...

Daha fazla tartışmıyıcam her marka farkı şeyler vaad ediyor alan veren memlunsa zaten sıkıntı yok m3 cü m3ünden supracı suprasından şahinci şahinden memlunsa kimseyeda laf düşmez ....

herkesin görüşüne saygı duyarız hepimize kazasız belasız günler klavyeden konusmak olmuyor yaza dogru bulusma olursa canlı canlı yüz yüze konuşuruz deneriz pistlerde bakarız inşallah hadi iyi gunler
    milletin beklentisinden bize ne + beklentileri tartışmaya ne gerek var o zmn? sürücüyüde biliyorsundur umarım? bence gayet saçma süren bir pilot ilk izlediğimde şaşırmıştım...

F1 bir motor sporu dalıdır caddeyle alakası yok konuyu oralara çekmeye gerek yok. Ayrıca araçlar kilolarına göre değil oldukları katagori içindeki araçlarla karşılaştırılırlar birinin kilo avantajı varsa suç mu?

modifiyeli dediğin araç 360hp standard ı 320hp olan bir araç zaten

Onu bunu bırakında bu test beygirin herşey olmadığını gösteren çok güzel bir örnektir bence

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri reina ya biri maslağa yazmiş bu cok doğru laf evet o supra modifiyeli veya deil önmı yok tam gaz gitmeye 10dk dayanmaz hortumlari patlar aloo usta yolda kaldim dersin m3 v8 rahat raahat istedin kdr bas sıkıntısız konforlu şekilde gidersin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu bunu bırakında bu test beygirin herşey olmadığını gösteren çok güzel bir örnektir bence[/QUOTE]

bertan
    hafiflet m3 u 100kg daha bakalım eheh
    csl ıle kaldıralım ıstersenız stock suprayı 360 hp ye 320 hp baya yakın
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)