Çok güzel olmuş hocam, Sony vegas mı after effect mi?
(Bu arada hisset dediğinde neyi hissedecektik) bu da latifesi..
Çok güzel olmuş hocam, Sony vegas mı after effect mi?
(Bu arada hisset dediğinde neyi hissedecektik) bu da latifesi..
RESPECT YOUR ELDERS
Allah razı olsun, çok mutlu oldum şu anTeşekkür ederim.
Saol kardeşim. Beğendiğine sevindim. Amin, cümlemizi inşallah.
Teşekkür ederim. İzletip, keyiflendirebiliyorsam ne mutlu banaDestek için ise ayrıca teşekkürler.
Arada buranın da reklamını yapmamak olmaz. Sonra Özgün üzer beni
Teşekkür ederim. Gönül neler istiyor aslında bir bilsen
Teşekkür ederim. İkiside değilAVID kullanıyorum ben. Daha iyi CC yapabiliyorum bu şekilde.
Dürüst olmak gerekirse; 1.5 seneden beri derleme yapmıyorum (eski videolardan bahsediyorum). Amatörlük dönemimde, bir kaç kere senaryolu bir şeyler denemeye çalıştım/çalıştık. Fakat kısmet olmadı, yapamadım/yapamadık.
Amatör zamanımda yaptığım işlerin bir çoğu (bana göre hepsi) derlemelerden oluşuyor. Yani, hep bir döngü içerisinde ilerleyen video kliplerle uğraştım.
Bu zamandan sonra yapacağım bütün işlerde; konuya da önem vermeye ve izleyiciye hitap etmeye çalışmayı planlıyorum. Viral reklamın amacı da buydu. Gereken ilgi ve alakayı toplayıp, sezon ile beraber çalışmalara başlamak.
Buğra ellerine sağlık,
Tutkuya sanırım yorum yapmamıştım, zamanım yoktu çabuk çıkmıştım,
ikiside mükemmel, Devamını dört gözle bekliyorum![]()
Sosyal medya daki sayılı kişilerden olan Teakolik'e RTlettim![]()
RESPECT YOUR ELDERS
Şahane video. Ki bazı pist videolarında arabaların geliş gidiş açısı ayarlanamıyo ya önüne denk geliyo kamera açısı ya arkasına. Sizinkilerde tam manasıyla görünüyo ya o güzel işte![]()
tebrikler çok güzel olmuş herzaman ki gibi
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
dans ederim moruk, o kadar sevinçliyim şu ansaol, varol!
teşekkür ederim. olsun, izlemende güzel bir şey benim için. devamı artık güzel bir şey gelmeli, amatörlük yapmam bu saatten sonrasaol tekrar.
bak bu güzel hareket iştesüpersin! teşekkür ederim desteğin için!
kanka normalde alkolik biriyim bensaol dostum.
tvde izlenmiyor işte programlarda falan. onu sevmiyorum bende. ama bu da yeterli değil aslında, takip mesafesi kısıtlı. daha hızlı bir sistem bulmak lazım. teşekkür ederim
teşekkür ederim![]()
2 gün önce montaj yapıyorum demiştin,buydu sanırım ?
Çok güzel gerçekten,Başarılarının devamını dilerim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Buğra yine döktürmüşsün uzun metraj ve yeni çekimler bekliyoruz şöyle yarım saatlik bir streetrace filmi çok ilgi çeker![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
çok başarılı tebrikler.elinize sağlık
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)