alemsin mustafa valla ya kesme işi bizm zaten yalanolcak geçilirsekte ondan olucak bu şekilde bile aşagıya kalmam gibi geliyor hadi hayırlısı
Printable View
inşallah hayırlısıyla bizde bi yola çıkalımda hızlı 306da görürüz inşallah :)))
Yılın GTI konusu olmuş :D Şimdiden kazasız belasız denemeler olması dileğiyle...
Eskişehir'den gelip izleyesim geldi o derece heyecanlı gece olacak :)
Tüm araçlara şimdiden maşallah :)
Aynen baya iyi konu oldu uzun zamansan sonta havalrında maşşalahı insallah allahın izniyle kazasız belasız sag salim eve döneriz en önemlisi bu ...
sen ne konulşuyon boş boş varsa araban al gel kardeşim ben 3 vites 5 devirde basıyorum adam 2 vites yine bile 4 den sonra arkama almaya başlıyorum ben hiç bi s2000 yada typer fark atıyorum demedim artı ue yi geçerim geçmem bundan sanane her konuda böyle atlayan olmassa şaşacam valla ue sanki kötü araba benle olan ne varsa ondada var eş deger araçlar artı benim aracım sıkıntılı gidiyor bunuda çogu kişi biliyor
bence ona rahmen çok çok iyi gidiyor;)
laa kanka şu cümleleri düzenli eksizsiz yaz valla ne yazdıgını anlayamıyorum. :D
vıdeodakı s2000 ın speclerını bılen bı arkadas duzgunce yazabılırmı??
piyasaya yaptıgın kelımelerden sonra sonuc senden yana olmassa tech senı affetmez orcun :)
ya arkadaş konunun başın abakarsanız s2000 speclerini bilmiyorum diyorum
sadace başka bi s2000 ile denedim ve specleri aynen anlattıgım gibi
onla 180 190 larada kadar kafa kafaya kalıyorum...
videoki s2000 ile denerken ben 3 vites basıyorum o 2. vtes o yüzden saglıklı olmuyor ve sonradan arkama alıyorum
anlaşılmayan bişey varmı
orcunun 180 e kadar kafa kafaya olduğu s2000 bu videodaki değil başka bir s2000 onunda specleri catback+filtre+headers+beyin!
Bu videodaki S2000 orjınalmiş sadece kat iptali varmış sahibinin dediğine göre.
maşallah güzel gidiyor :)
beyler bide bu işin pazar sabahı techturkeye girmesi war herkes ona göre yorum yazzın kimse MERMİ deil el elden üstündür bunu unutmayın bu lafım butun araclar ıcın gecerlı özellıkle orcun sen biraz sakın ol moruk :)
kanka ya ben ya ne dedigimi bilmiyorum yada yapım böyle valla anlamadım sanki ben dedim ki ue ye saplarım geçerim bana ue vtc ye söyle yapıyor dedi ben yaparım dedim cengiz a.g valla ayra olurum kese kese çıkıcam çözemessem de sıkıntıyı geçerlersede yapacak bişey yok beyin olayını çözdügün an buyrun gelin derim o zaman .......