Orcun buarada bizi kirmadan geldiniz icin tesekkur ederiz tekrarrrr Arabana masallah aynen hondacilara sikinti olcak biraz
Printable View
Orcun buarada bizi kirmadan geldiniz icin tesekkur ederiz tekrarrrr Arabana masallah aynen hondacilara sikinti olcak biraz
maşallah canım jb yi hiç bu kadar ağır denememiştik biz burda içi takılı iki kişi falan iyi yine maşallah 3 de basıyosun s2000le bariz
el yumrugunu yemeden kendı yumrugunu gülle sanan insan çok piyasada...
dolu 106 tılar tehlikeli arabalar gerçekten maşallah allah tekerini düz bastırsın
gine sölüyom harun bu yc sendeki gbi gitmiyo aracata v ar bişeyler
Karsida bordo 106 ac nin parcalari varmis hatta alms hatta oyle demislerde ve Clio rs le neoldu yanyanaa hatta selcuk geciyodu izledigimiz kadariyla dimi Ben ve Clio rsle kafa burun gittik onu bunlarin uzerine adeletttt darken de Ayni speclerde adeletli herkesle denencek sikinti yok arkadaslara paraylaaaa olan seyler onemlii olan saglik
Buarada İbo pampisim sana geldedim senin gecendi AMA neyse kanka Arabada dun sikintilar oldu egsoz manifoldu flaann filtrede sikinti yasadikk Neyse bem bugun alcam isallah araci pampsis sen Rahat ol
şimdi sıkıntı sayarsak çok fazla 6.5 ve 7.0 kesici yapar gibi kalıyorum bunuda cogu kişi biliyor zaten o problemi aştıgımız noktada gerçek üzerim bc -cc -ss hiç fark etmez burdan söylüyorum çünkü jb nasıl bi araç oldugunu herkez çok iyi biliyor bilmeyende ögrenmiş olucak .....
jb - reg -ue - kartopu bidahaki hafta içi deneme yapılsın atasehırdekı o kalablıgın ıcıne girmeyın makınalar bırbırıne yakın yok erken bastı yok gaz kestı meselesı olmasın. o sokuktu ben takılıydımda olmasın. sonra tartısmalar kavgalar bıtmıyor eksıgı olan arac denemeye gelmesın.
maşallah araçlara... bu sezon 106 piyasası bayaa karısacak gibi :)
yc kısasız chıpsız son hatırladığım vıdeolarda s2000le yuruyodu öyle bır dunya yoktu hala aynı speclerde sımdı s2000de gecıyor ycyı egzantırıklı 106da normalıde buydu zaten jb ye maşallah