2. sayfada benımde dyno cıktım var;)
Printable View
özberk'in (FRG) RS ankaraya gelir mi acaba? bizim ankaranın RS leriyle bi deneseydi sonucu merak ediyorum... :) :)
rs1060kg,rc1080kg fazla fark yok arada.
95 oktan benzin ve bakımları yapılmadan önce.
http://img217.imageshack.us/img217/2...0084ab7mi1.jpg
165 değil aslında dyno 1.4 ile çarpıyor.117.6kw yani 158-160bg falan.
evt 159 160 gibi.. yalnız 5 te ölçmusler nedense o etkıler sonucu 4 te ölçulmesı lazım...
dyno da ölçüm kaçıncı viteste yapılır?
nedir bu işin kıstası?
beygir arttıkça tork'ta artar bir önceki sayfada formülünü yazdım...
Beygire etkisi kadar olmuyo..onunda çaresi var gerçi.. pompa,regülatör vs.gibi
Bizimki std.üzerine 13 nm etki yapmış..Sonerin kaat üstü formülüne göre 240 olması lazım ki zaten bizim beklentimizde o yönde ..Torkun az olduğunu biliyorduk,beygiride az çok tahmin ediyoduk dynoda bunların raporu gibi oldu ;)
sevgili biladerim kadir bey :D nezaman bı tayyarla denıosun bı gunduz gözü vıdeo ısterım senden tayyarla :D
ewt bi ctr video bekliyoz ne zaman geliyor havalar nasıl Ankara'da ?
Onur ; Sonerle veya fatihle deneriz bir zaman illakide bizim bu tork sorununu çözmemiz lazım ;)
Sende gelirsen bu hafta sonu hava iyi olursa yaparız bi buluşma tabiki ;)
sen nezaman ıstedınde ben gelmedım ayıpsın benımde arabam bıtmıs olur bu zaman ıcınde guzel bı bulusma ve vıdeolar cıkar eglenırız
evet hafta sonu uygun olursak deneriz tabi canım, maksat adrenalin olsun... Fatih dün beni 2 kez aradı ama sanatsal faaliyetlerden ötürü deneyemedik :D :D :D
saxo, gti, vti, RS, RC, CTR li cümbür cemaat bir deneme yapmalı :icon_tup:
Cumadan haberleşiriz ;) Geçen hafta buluşamadık...Herkese uyarsa bu hafta bakarız artık..
fatih-çağlar-ibo üçlüsü organizasyonu en iyi şekilde yapar tahminimce :) :)
harbiden şu rs lere nazarım degecek..masallahhhhhh..
Kadir abi buluşma öncesi bana da bi msj atarsınız
Tamam mustafa haberleşiriz..C.tesi apo ustanın oraya gelirsen konuşuruz zaten ;)
Erkayada bende daha önce vti ımile ölçtürmüştüm 1 gün arayla ilkinde 151 verdi ertesi gün hiç bi değişiklik olmadan 159 vermişti :) tekerlek gücünüde 93 falan vermişti :)
type- R ıda ölçtürdüm 216.7 Verdi..ama erkaya ya güvenmiyorum..
kardeş senin arabayı Erhan chiplemeden önce 177 değilmiydi ..chipleyince 174 e mi düştü ? maşalah iyi chiplemiş )
kardes bence marka bı chıp denesen wimmer superchıp veya upsolute gibi gercı karar senın ama bu seyyar chıp işi yapan lara ne kadar guven olur bılınmez sonucta beyın programını okuyup gonderıyoruz dıolar ustune yazıolar dıolar ama limitoru aşşagıya cekıp gerı vermedıklerı ne ***** bence bırde marka denedıkten sonra dynoya cıksan daha saglıklı olur..
Bakarız bu hafta fatihten enaz 6 boy yemem lazım aşşası kurtarmaz :)
yok soner bizimki milim milim ilerliyo..fatih bakımları yapmış..bizimki eğlence olur bu saatten sonra ;) Zaten arabayı tayyar geçecek diye yapmıyoz maksat muhabbet ;)
yaw kadirim sen boşa zar atmazsın seni bilirim... :D :D senin altında doğan bile olsa denerken dikkatli olmak lazım :D :D :D :D
Arkadaşlar tam anlayamadım youtubede biçok kez izledim araç videolarını Ama..
Şimdi Wimmer lı clio rs 160hp den 188 e çıktı dediniz yani orjinalken 160hp çıkardı net daha sonra wimmer ss dereceli falan eklenince 188 oldu.. bu doğru dimi ?
Diğeri iynn nin Rs onunki orjinalkenmi 165.9hp değerini verdi yoksa oynadıktan sonramı orjinalken ne akdardı oynadıktan sonra ne kadar oldu ? ,
Yani kısacası iki Rs te orjinalken ölçüldüğünde arada çok fark varmıydı ?
var ise Rs almadan önce bi dynoya çıkarayım hepsini 20-25ytl verecez artık :D
kadir; ankarada ibo ve sen, istanbulda'da özberk(FRG) RS lerin ratingini arttırdınız :) :)