400 mt için 130 biraz az değilmi?
3 bitiminde zaten standart is 140 150 arasında bıtıyo kesıcıye gırersen kesıcıye gırmeden attım 130 civari ancadr
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
benim bahsettiğim aslında ivmelenin azlığı, tahmince senin aracının 160-170e oturması lazım diye düşünüyorum. ama yanılıyorda olabilirim, deneyimli honda kullanıcı arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir.
bizdede vardı doğan s bilen arkadaşlar vardır, hiç tüp takılmamış düz boru vardı sadece filtre eksoz yoktu, güzel bi karbiratör ayarıyla fazla yakıyordu ama hakkını veriyordu çok güzel devir döndürüyordu, 2 aracada maşallah
Peugeot Sport
biz sadece deneme yaptık yaptıgım ıslemler sonucu beyının ne akdar onemlı oldgunu gormus oldum sektor yenı gelısıyo burda ... sadece onu denedık evet dogan guzel yurudu
Ms den sonra daha iyi olur inşallah Kankaben antaLyada tofaşcılarla kaldırmaya korkuyorum ne olacağı belli olmuyor
arabada bir ses kükrüyor mübarek
![]()
valla ms i heycanla beklıyorum kasnak ve sensoru sıparıs ettık persembe elımızde .. bobınlere ayak yaptırcam orda hıc ugrasmıcaz dırek baglantıya gecıcez .. cok kısa surede hazırım ınsallah
130 lu hızlar normal gibi 308 li ve kranklı tofaşlar 160 civarı ancak girebiliyor. + nos ile 180 ile gireni gördüm adana da![]()
adanaya el sallıyoruzztebrıkler valla
+nos ile 20 km'den çok daha fazla hızlanması lazım. tofaşlarda 308 derece çok aşırı kaçıyor, sıkıştırm ve 280 derece ile antalyada daha iyi yürüyen araçlara şahit oldum. belkide ustadan ustaya ayarlar fark eder hangi işlem neye göre yapılmakta onu bilmeden konuşmamızda yanlış olur.
şayinlerden hiç anlamam. noslu şayin de varmışsa bile TR'a duyuramamış demek ki adını... veya diğerleri.. yok mu yaw videoları patlatalım burdan
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Gölbaşında Enkanın canlı olduğu zamanlarda 2 adet alfa romeo 147 Drag yarışı yapıyordu.Beyaz şahin Kirli sakallı bir abi,arkada 3 kişi önde 2 kişi.Alfalar yürümeye başladı.Bu dayı arkalarından çökmesiyle boy boy ayırdı.İlk nosu orada görmüştüm
Coğrafya kaderdir
maşallah doğana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)