youtube ve alayı için dns
4.2.2.3
4.2.2.4
Printable View
youtube ve alayı için dns
4.2.2.3
4.2.2.4
ben bulmuorum yaw arkadasımın arabası ztn çekmıs paylaşalım dedık:)
standrtlarda nerde fark yıomus yaw:)
söksun çipi gene gecer ztn aradakı farka bakılırsa....
106 vs başka olsa bitik diyicemde, vti bitik pek bılmıorum sağlamlar hepsı japon makınesi:)
serkan senin araba gsi geciomu şimdi eger öleyse senin arabayla ercanın vtec i deniyelim denk olur:)
Bakımsızdır,balıkesirdeki ustası kimbilir nasıl buji takmıştır,pompası arıza yapsa 1.4 e ugun 2,5 bar pompa takmıştır,filtresi tıkalıdır egsozu dandiktir..Tabi senin geçtiğin gsi larında durumları nasıldır bilinmez o yüzden bu tip videolar ve değerlendirmeler ne gsi,nede vteci karalamaz;)
Kimsede bir iki denemeyle altındakini uçak zannetmesin,iyi gideni gelir çakar şaşırtır adamı ;)
şaşırtmışlığım cok oldu da pek şaşırtan cıkmadı bakımlı araba az piyasada:)
astra gsi herzaman üstturdadır
elemesinler
Elenir elenmesinede 1.6 ya yutulmaz :)
Yok slick vardı ama araba boştı 160 a kadar fatih geçmişti ondan sonra ben geçmiştim ;)
murat sende vtec varken nerdeydi bu adamlar yav:D yani gozumuzle gormesek neyse :D
nası oluo slickle kalkışta öne gecemiomu:)
murat HONDA alsana...
ha geçer ama tırt gsi leri geçer dolu bir gsi ytperle yürütorsa vtecle hayli hayli yürür vtec küçümseme anlamında sölemiyorum ama astra gsi de yabana atılacak bi araba değildir yasına modeline göre suan piyasada en iyi arabalar arasındadır
evt gsi güzeldir kullandım bilirim ama gsi 205 gibi oldu artık vti ın biraz daha zamanı var:)