ben astrayı Balıkesirdeki ile karıştırdım buarada :) senin araçta Wenom jant vardı biara yanlışmı hatırlıyorum ?
Printable View
ben astrayı Balıkesirdeki ile karıştırdım buarada :) senin araçta Wenom jant vardı biara yanlışmı hatırlıyorum ?
bu aracın vtec acıntığına emınmısınız gram ses gelmıo anlamadım ben bişey bu arabadann
evet rengi 10 numara sulhı abinın dedıgı gıbı vtec acmıyor sanırım ya hem ses gelmıyor vtec actıgına dahil hemde yurumuyor gıbı arac kazasız belasız her 2 araca...
arkadaşlar nie vtec e bişiler bulmaya çalışıyosunuz vtec açmıyo olsaydı o fark 20 boy olurdu adam geçmiş bence tebrik etmek lazım belkide vtec ci arkadaş kullanamamıştır arabayı yada alt devirden basmışlardır çünki bundan iki yıl önce ankarada istanbul yolunda aynı renk vti mi sarı bi 94 gsi aynen böle geçmişti kendimden bliyorum :)
vtec açmadan o kadar takip edemez arakdaşlar yapamyın lütfen GSI boş araba değildir ... SFI motorlu GSI hoşaf olmamışsa katagorisindeki çoğu arabayı üzer
Astra GSİ SFi'lar kendi döneminin çok yi otomobilleriydi. Bakımsızlık ve hor kullanılmanın kurbanı oldu bu araçlar,bu sebeple zaman içinde problemli araçlar olarak hafızalarda kaldı... Benim aracımın üzerindeki motor da SFi akran teknolojiye sahip bir motor, Almanların en son yaptığı 4 silindirli GTi segmenti atmosferik peformans makinalarıdır demek yanlış olmaz, emisyondan nasiplerini almamışlardır.
Zaman aşımı, ve kullanım koşulları hırpalıyor araçları. Fabrikadan çıktıktıktan sonra aynı araçların bile zaman içinde sergledikleri performanslar farklı olyor. Vtec, te SFi da bu videolar ile diğer emsalleri arasında kıyas ya da mukayese kabul edemez. Bir araba üretilmiş üzerinden neredeyse 10 seneyi aşkın zaman geçmiş. Artık o aracı bütün hemcinsleri ile kıyaslamak yanlış olur.
8.0sn 0-100km/s hızlanma, 220km/s son hız....
150HP @ 6000d/d
196NM @ 4800d/d
1095kg
gerginliği atalaım biraz arkadaslar konuya dönelim ankaradan yuruyen gsi yokmu bi sürü vtech var deneyınde bızde burdan görelim...
dewam edelim arkadaşlar gerkeis msg lar silindi kavgannın maanası yok
stock vtec ten ne beklıyorsunuz ki b arada bu arabanın plakası VCS miydi zamanında?
......................
gerekli msj yazalım vtec gsi ı gecer ben denedim:)
senin denediğin gsi köfteymiş biraz sword :)
ya bırahhh hocam vtecin yok hani nerde nerde ahahah
evet bu zamana göre iyi sayılmaz ama 94 model bi arabayı şuan kıyaslamak ne kadar adil olur ?
94 yılında atmosferik bi 155 hp ve gidiosa yol bilgisayarına dan konfor una kadar her bi özelliği varsa okadr da kötü değildir ... sizin gsi geçtiğini video yu koyarmsn fikir olsun görelim merak ettim
biz en son Atatürk hava limanında denedik
306 GTI . 94 GSI ve VTI
GSI kırmızı UPL plaka plakayı kasten werdim araç ı tanıyanlar ne kadr standart oldugunu bilirler diye . ( şahit olarak TR deki eleanor sahibi ATAY AYDINER var en son trtunning yarışı draglarında rahatlıkla birinci oldu ) her türlü geçmişti VTI'ı .
sen nasıl 94 model gsi diyorsan kıyasladığın arabada 96-99 arası 1.6 bir araç bunu da unutma bence :)
iyi de fiyat performans oranı olarak daha başarılı bir araç olduğunu unutuyorsunuz.
örneğin 97 yılında astra 2.0 136 hp 3,886 milyon
civic vti 4,420 milyar
alfa 145 quad. 150 hp 4.872 milyar
106 gti 2,875 milyar
306 gti 4,756 milyar
golf gti 4,559 milyar
saxo vts 2,744 milyar
200 sx 5,795 milyar
illa hacmine göre değerlendirmek zorunda değiliz yani bu fiyata alınan performans ve donanıma bakarsak çok iyi.
şu anda ki satış fiyatlarıda göz önünde bulundurulduğu taktirde alındığından bugüne kadar vtilar az çok değerlerine değer katmış diyebiliriz diğer rakiplerine göre fiyat açısından :)
evt arıza cıkarma sırasına görede koyarmısın:)