fiyalara göre en ii araba 106 ymış yinehem ucuz hem en hızlı
![]()
evet sorunsuzluk olarak opelden iyidir kesinlikle.
ama şunu sormak istiyorum 1.6 olmasının avntajı nedir söylermisiniz? yani bu araç 2.0 160 hp olsaydı savunmayacakmıydınız bu litre başına 100 hp değerine sahip olmadığı için. ki 2.0 olsa daha hızlı olacaktı şüphesiz
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
eh hadii ben 91-92 integrayıda katayım bu segmentede işler karıssın
trye girisleri 1.8lt Dohc motorlu olanlar 91ler 136hp 92ler 140 hp peki sımdı durum ne olur sorarım? fiyat/performans yapınhaha
KA Style
vtecı lutfen 2.0 160 hp yapalım adıl olsun
astra gsı denen araba 150 -155hp gucle 220 fabrıka verısı hızı gören nadir arabalardan biridir.. zamanına göre ve halen baya basarılı bi motoru vardır..
e 150 hp ıle 160 hp yı gecmesı hadı öle deıl denk gitmesı basarı deılmı o zmn??
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
serkan beygir olarak ne alaka hacim olarakta bak o zaman yukarıda da yazdık işte 2.0 / 1.6 dedik ya güzel kardeşmbi başarı varsa ortada küçük hacimli 106 ve VTI ların kendinden daha fazla hacimli arabalarla karşılaiştırmaları ve geçmeleridir
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
kardeşlerim
tamam 1.6 ama 10hp de eksığı var kapatmazmı acaba onu dıorum ben
vtı 106 bunların hepsı basarılı ztn ama gsı ıda kucumsemeyelım en az onlar kadar basarılı![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
walla biz küçümsemiyoruz ama bazı arkadaşlar bazı mesajlarda aşırı abartıyorlar..o zaman onu görünce abartılacak bişi varsa ufak hacimli arabaların büyük hacimli arabalara oranla başarısı ve üstünlüğüdür önce bunlardan bahsetmesi gerekilmektediraradaki 10hpden ziyade hacim farkı daha ağır basması gereken bir durum bence.. eğer beygir olayı daha ağır bassaydı drag vs gibi organizasyonlarda da hacimolarak sınıflar değil beygir olarak sınıflandırmalar yapılırdı serkanım..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
kesinlikle küçümseme deil ama byk başarıda deil![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bende denerim var mi astra nasilsa boya isim var yakinda..
Experience is what you get when you don't get what you want.
ben yarn sabah istanbula gidiyorum pazar sabahı donucem cuma aksamı bana uymaz ...
Everyday I ** Çapulling!!!
cuma bulusma ıcın bır omsde ben alıyım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)