o astra megane rs i de geçti ben zar zor geçtim kafa kafaya gittim nasıl bi astraysa anlayamadım maşallah diyelim..
süper bakımlı böyle oluyo galiba![]()
o astra megane rs i de geçti ben zar zor geçtim kafa kafaya gittim nasıl bi astraysa anlayamadım maşallah diyelim..
süper bakımlı böyle oluyo galiba![]()
aynı videoların benim aracdan çekilenlerini de izle hem3 hemde 4 de çarttt die kaçırıp aragazıyla sokuyorum ki ona rağmen vtec açamıyo
11 video mevcut elimizde ve sadece 3 video da bu şeklide vti geçer gibi yapıyo fakat zırttt gecemiyo
Vtec'in sahibi kardeşimizde kabul etmişti zaten en iyi alınan sonucun benim çektiğim ve yayına koyduğum videolar olduğunu
Sonuç olarak güzel bi SFI gsi karşısında vtec'in ne kısa da ne de uzun da bi şansı yok!
Evet ,Gsi eski ve miladını doldurmak üzere olan bi araç ve senin ondan beklentilerin yüksek olduğu sürece(hız,caz gazZz) onun da senden beklentileri çoook yüksek oluyo(conta,pompa,yağ eksiltme debriyaj sıyırma vs vs vs) ...
Evet genele bakıldığında VTI çok daha başarılı bi araç...
Ama malesef GSI vs VTI söz konusu olduğunda, gsi SFI vede CENAZE değil ise VTI'in hiç mi hiç şansı yok!!!
(.) nokTA...
Videolar için tşkler Serkan'im...![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)