Kadın adamın tekmesine cok hızlı tepki vermiş.Motorcunun tüymesine fırsat vermemiş.Ama emin olun olayın sebebi kadın o noktaya gelmeden once bi hata yaparak motorcuyu tehlikeye atmıştır.Motorlar trafikte pek farkedilmiyor farkedilsede umursanmiyor.
Kadın adamın tekmesine cok hızlı tepki vermiş.Motorcunun tüymesine fırsat vermemiş.Ama emin olun olayın sebebi kadın o noktaya gelmeden once bi hata yaparak motorcuyu tehlikeye atmıştır.Motorlar trafikte pek farkedilmiyor farkedilsede umursanmiyor.
motorsilet kullanmayan bazen nelerle karsilastigimizi bilemiyor iki serit arasinda durmak arkadan birinin gelip vurmasini onler daha dogrusu iki arac arasinda durmak yani isikta duruyorsun kaskina sigara izmariti firlatan var seni ormeyip oha be adam duruyoruz kafayi bir cevr neler neler gerci boyle bi sofor bana boyle bisey yapcak gelsin oldursun yada iki bacagimi kirsin yoksa ben onun canini alirim ne olursa olsun insan hayati boyle tehlikeye atilamaz
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu kadınlara cip satmamak lazım ben bu tip bi hatunun ford f450 falan almasından korkarım![]()
Drift or die
motorcu aradan yavaşça geçerken kadın açık camdan bir şey söylüyor acaba küfür falan mı ettide motorcu tekme attı anlamadım. ama kadının yaptığı kasten adam öldürmeye teşebbüs.davalık oldularsa şimdi hapistedir![]()
zuhahahhahahahahhha....yok böyle bi şöför yaw...![]()
adamdan hatalı kadında bence.. hatun adamaı kesin sıkıştırdı birşey yaptı, herifte içindekini hatun görünce arabaya tekme attı abla da psiko çıkınca gerisi görüldüğü gibi olmuş..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)