emme ve kelebek yoksa bencede normal bu değerler.
vtecte de böyle zengine çekerdi üstlerde.
emme ve kelebekten sorna baya fakire ceker![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
[QUOTE=iynn-RS;5726392]bende emmeler işli gaz kelebegı ıslı, afr birebir aynı. 11,5gordgum bıle oluyor
ama ne kadar işletsende fakıre cekmıyor orj. yazılım dendı bana ole oluncada yzılım sart oldu ama wimmer kullanmıcam ben, Alper abıylede cok konusmustuk bu mevzuyu, kayserı rakıma gore ayarlanmıs bı yazılım yapcam. Özgün çözecek ınsallah bu yazılım ısınıde.
vay be bizim SS kaçta yürüyodu acaba içime dert olur şimdi bak barzo takılıyoduk hep![]()
patlat ibo şu evde dizdiklerini artık bekliyoruztakmışsın afr yide kafa rahat baka baka halledersin artık işleri
...
eee benim arabada da kapak ve emme işli 3,5 bar reg. var ve barbaros yazılım var. ama ben orjinal yazılımla kullanmak istiyorum. fakat fakire düşer diye elletmedim. orjianale dönsem düşmeyecek mi fakire? kafam karıştı :S
çekse bıle çok çekmez dıye dusunuyorum bende 11,9 olmazda 12 olur fıkrımce.
70mm ne kadar guc artısı saglar onu merak ettım bende acıkcası.
yazılımsız bu iş olmuyor bu bi gerçek, yıne dıyorum ben custom yaptırcam yolda deneye deneye.
Wimmer herşeyi dibine kadar açılmış bi yazılım die düşünüyorum ve alt devirlerden alınmış üst devirlere werilmiş.
Sonuçta sadece roll için kullanmıyorum, bide en önemlisi benim araç için özel yapılmış olsun ısıyorum.İçime sinsin istiyorum
Sonuçta emmelre ve kelebeğe kimin ne kadar ve nasıl bi işlem yaptığı farklılık gösterir. Aracta 70mm boğaz olması bişey değiştirmicektir orj. yazılımla kesinlikle yazılım ister ve yazılımında benim dediğim mantıkta yapılması lazım die dusunuyorum.
Bir sure wideband ile kullanmistim ben de. 5bin oncesi seninkiyle genel olarak ayni ama 5 bin sonrasi12.5 peak yapip sonra 14.3 civarlarinda geziyodu benim araba.
Bence değerler normal. Çok zengin de değil. 12 değeri gayet iyi ne zengin ne çok fakir. F4R ların sıkıntısı sekmanlar. Bence daha fakire çekmene gerek yok. . K20 ler bildiğim 12.6 -13 arası yürüyor. Ama o K20 sonuçta. Bence kurcalatma.
IN BOOST WE TRUST
Dip gaz da gördüğün değerler bence çok normal.Benim araç dip gaz yapınca 10.5 10.9 arasını görüyordu.Sonuçta fabrika güvenilir olarak ayarlamış.Performans iyi olmasa da güvenli oluyor sonuçta.Ben akışımetre üzerinden içeriye 1k pod koydum.İçerden şu an afr ile oynayabiliyorum.Dip gaz da 11.5 12 arası afr şu an gayet stabil ve sıkıntısız.12 afrnın altına çekme bence de gerek yok.Rolantı de 14.5 15 arası benim araç da.Bunlar normal değerler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)