3 viteslerde denediğimde vtec altıyım yalnız aracım da yazdıkları dışında ekstra bişey yok sametin sadece bakımlı.![]()
3 viteslerde denediğimde vtec altıyım yalnız aracım da yazdıkları dışında ekstra bişey yok sametin sadece bakımlı.![]()
maşallah araçlara bence sonuç normal
normal olmayan birşey var 3 vites vti la yan yana yürümen
ya aracında rex 3-4 var yada vti sandığınızın aksine iyi yürümüyordur si de o 3 vites varken vti a tutunması çok zor videoda pek birşey görünmüyor fakat bana 2 den itibaren uzuyor gibi geldi
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Kardesim herseye tamam ama vtec alti degildin, vtec alti olsa vtec actigini bariz duymam gerekirdi, niye vtec altiydim diyorsunki simdi oguzhan, civic si gitmiyorsa gitmiyor dersin ama vtec altiydim demene gerek yokki, ben senin aracini zaten o kadar met etmisim, masallah demisim, gidisini gercektende cok begendim ama lutfen vtec altiydi deme
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
kardeşim yalan konuşacak halim yok beniz alt devirlere çeken sensin zaten serhanda söylüyor videoda şimdi işi daha zor diyebunda kızıcak bişey yok ama ben orada 5000 civarında oturuyorum birden kafa atıo zaten araba
ben sana senin aracın yürümüyo demedim ki bazı arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyor farkındaysan darılmaya gücenmeye gerek yok
Ben seni neden alt devirlere cekiyimki kardesim benim amacim 5500 devirlerde basmak, benim alt devirden ne kazancim olabilir, 4000 devirde basmak kimin hosuna gider, zaten benim arabamda o devirde gitmez, benim aracimda senin aracinin bir benzeri devir seciyor, headers egzoz olmasa haklisin..
Kizmiyorum, sadece dogrulari soyliyorum, eger vtec alti olsaydin bir kerede madem oyle birde boyle deneyelim deyip vtec'e getirirdin ama ben motor sesinden gayet eminimki vtecteydin. Seni neden alt devire dusurup seni gecmek yada seni geride birakmak gibi bir derdim olsunki, sonucta ben kendi aracimin vtec ile gidisini gormek icin seni cikmisim, 106 gti yada altimdaki vti olsa, oyle bi hirs icerisine girsem, dediklerinde hakli olabilirsin.Serhan neden o anda oyle birsey dedi onuda bilmiyorum, kasitli oldugunuda kesinlikle dusunmuyorum, biz neyizki vti'in yaninda..
Ben vti vtec hastasi biriyim, her birini cok seviyorum, insallah Allah nasip ederde birgun bende alirim, arkandan gelmek o cizirtiyi duymak bile cok guzel, o yuzden seninle denedim, gecme gecilme hirsina girseydim konu bu sekilde acilmazdi, dikkat edersen senin aracini ove ove bitiremedim, her iletimdede belirttim yinede belirtiyorum 41 kere masallah, senin aracina konu icerisinde laf atilacak, bende agzimi acmayacak miyim? Laf dedirtmemki yanilmissin bu konuda. Ayrica bosuna baska birseylerde var gibi demedim, emsallerinden farkli yuruyor.
Ayrica ben ittaalasmayi pek sevmem kardesim, eger yine aksini iddaa edersen dedigin gibi olsun, uzerine yine laf soyleyerek can skmaya gerek yok.
Aracim sokuk degildi, bas vardi, basi arkadasin aracina aktardim kardesim. Ben 96 - 97 kg'luyum arkadasimda 65'lerde mi ne tam bilmiyorum, depomda full'du dogru. Yani bu denli tutunacagim bile aklimdan gecmiyordu, adaletli yorum yapmissin sagol, sanada kazasiz belasiz![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye