Aracı biliyorsunuz zaten arkadaşlar ilk deneme çekimlerimiz yaptık herşey çok olumlu.
bkz.konusu:
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-arabasi.html
Videosu:
camera buggy & remote slider car mount road test - YouTube
Aracı biliyorsunuz zaten arkadaşlar ilk deneme çekimlerimiz yaptık herşey çok olumlu.
bkz.konusu:
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-arabasi.html
Videosu:
camera buggy & remote slider car mount road test - YouTube
Cok güzel işler cıkar bu teçhisatla ,tebrikler, çekim yapılan yerler nereler cok tanıdık geldi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
cok ıyı bı ıs cıkmıs ortaya gercekten cok guzel vıdeolar cıkar helekı ıstanbul park gıbı bı mekanda
C R M performance
Çok başarılı olmuş. Birde ham video. Yazılım ile image stabilize yapılsa dahada iyi olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkada oturan arkadaş için kemer lazım. güvenli değil. güzel paralar kazanırsınız inşllh
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bmw'nin bi reklam film'i vardı çekim aracı hız rekorunu deneyen bi makinayı geçiyordu o geldi aklıma birden![]()
Gercekten cok hos olmus, tamamiyle amacina uygun.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
vay vay artık araba sahnelerimiz daha profesyönel olucak
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Çok büyük bir taktiksel yanlışlık var. : )
Videoda amacın kesinlikle kameraların hareketleri olduğunu biliyorum ve gerçektende ikisinide çok beğendim. Harika kamera açıları ve çekimler yakalanmış araçlar sayesinde.
Peki yanlışı nerede yaptık diyeceksiniz?. : ) Mekan ve otomobil seçiminde. Tamam kesinlikle bu video ürünün yapabileceklerini göstermek amaçlı ama sessiz sakin bir yolda, güzel görünüşlü bir araba ile yapılsa sizcede çok daha kalifiye bir sonuç çıkmaz mıydı ortaya?
Tekrar söylüyorum. Ürününüz gerçekten harikulade. Açılar ve kullanım çok güzel gözüküyor. Elllerinize sağlık tebrik ediyorum.
K.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
@ Kakus
Biz mekan ve otomobil seçmedik elimiz de olanı kullandık,yoksa güzel mekan güzel araba güzel kompozisyon elbette biz de uygun görüyor ve düşünüyoruz.
Yani herhangi bi yanlışlık sözkonusu değil
Hem biz denememizi yaptık hem de x kanaldan gelen otomobil programları çeken profesyonel kameramanlar.
Onlara da hadi güzel mekan güzel arabayla çekim yapalım diyemeyiz .amacımız ve amaçları hareket kabiliyetlerini test etmekti sadece
***** her yola çıkaramıyoruz aracı![]()
Benim aklıma şey geldi. Şöför yanındaki arkadaş kamerayı dışarı tutuyor olası bir tehlike anında. Ne bilim ağaç dalı yada yandan geçen kamyonda kamerayı içeri kucağına doğru alamıyor. O yüzden yolcu tarafını tavanı biraz içeri doğru kesilebilir gibime geldi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)