User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: kendımce afc den afr ayarı kesıcıye akdar nasıl sızce

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım stock cıvıc bundan ıyı ındırıyr kardesım fazla kurcalama 1.4u bozarsın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bozalım sıkıntı yok gokancımm sen ayırntılara takılmada denerız ızmıre gelecem
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bozalım sıkıntı yok gokancımm sen ayırntılara takılmada denerız ızmıre gelecem
    ahahaha gel denerız gecsende cay ıcerız gecılsende bende hırs yok gerceklerı soyluyrm
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 vites 4000 5000 devır ayarlamak ıcın cıktım standart 1.4 la ne oalcak
    senin aracında headers, emme, kelebek ,egsoz yok mu
    standart mı bu araba
    filtre bile olmayan 1,4 ün bundan çok daha iyi gittiğini gördüm,
    bence yazılımsal herşeyi standart hale getir, boru çapınıda 48 lik yap daha iyi olur bide avans sübap fln tüm ayarlara baktır..
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin aracında headers, emme, kelebek ,egsoz yok mu
    standart mı bu araba
    filtre bile olmayan 1,4 ün bundan çok daha iyi gittiğini gördüm,
    bence yazılımsal herşeyi standart hale getir, boru çapınıda 48 lik yap daha iyi olur bide avans sübap fln tüm ayarlara baktır..
    cancım evet haklısın ayarsız guc guc deıldır bu laf benım lafım standart bundan ıyı gıden bı araba var sa bı vıdeo gormek ıstıyorum 3 vites 5000 bınde basacak ..
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaha gel denerız gecsende cay ıcerız gecılsende bende hırs yok gerceklerı soyluyrm
    ayıp edıyosun hayatımda sadece ıs ıcın hırslanırım baska bısey hırslandıramaz benı ama senden den 3 vites 5000 videosu beklıyorumm

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim videondan gördüğüm kadarıyla 4. saniyede tam olarak 5000 devirdesin, 6500 devire yine benim gördüğüm kadarıyla 13.-14. saniye arası bi sürede ulaşıyosun, ortalama olarak 13,5 desek 5000-6500 rpm aralığın 9,5 saniye kardeşim, aşağıdaki videoda 1:05 ile 1:12 aralığını izlersen yaptığın sürenin burada ortalama 7,5 saniyelere düştüğünü görüceksin..
    Benim dediğim doğru yada kesin diye bişey demiyorum, imkanım olsaydı stock 1,4 bulup çekerdim kadran videosunu senin için, sana iki cümle öneri yapıyorsam emeklerin boşa gitmesin diyedir, bu yorumumu da ister haklı bulursun istersen de bulmazsın, ben sadece gördüğümü yazdım.

Honda civic 1.4i - YouTube
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cancım evet haklısın ayarsız guc guc deıldır bu laf benım lafım standart bundan ıyı gıden bı araba var sa bı vıdeo gormek ıstıyorum 3 vites 5000 bınde basacak ..

ayıp edıyosun hayatımda sadece ıs ıcın hırslanırım baska bısey hırslandıramaz benı ama senden den 3 vites 5000 videosu beklıyorumm
    kardesım huyum degıldır ben arabayı sıkmam bukar benı tanımadıgın ıcın sımdı vıdeo beklıyrsun ama benı sor mıllete ben 100 gecmeyen bır adamım hırs yapmıyrsun evet ama alınıyrsun hayatta hersey ıyı olucak dıye bişi yok ınsanlar esksıklerını soylemelıkı sende ona gore kendı eksıngı gorup tekrar duzeltmek ıcın daha ıyısını yapmalısın neyse kazasız belasız kullan benı yanlıs anlamamıssındır umarım kolay gelsın ama sunu unutma yenı 1.4 almıssın ben yllardır kullanıyrm honda fazla kurcalarsan eskı oem halını bıle gerı getremezsın
    www.honda-tech.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kardesım tekrar soyluyrm stock delı gıbı gıden araclar var bu iş kondısyonla alakalı
    www.honda-tech.com

CagkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eksoz borun kac lık ? bi video koyarsan daha guzel olur cagkan beklıyorum
    4-2-1 headers / pet şişe büyüklüğünde içi boş tüp / vti son şeklinde egzoz hattım hepsi 51lik boru üzerinde.

vidyo işi zor abi ayağım çatlak yatıyorum evde ama bu ay içinde insan içine çıkabilecek hale gelicek konusunu açarım ozman bi video eklerim heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti kebegı taktık sonra ayar ısıne kafam takıldı ceyrek depo benzın harcıyarak yaptıgım ayar
    BORKED
    öncelikle maşallah emme ile ses mükemmel oluyor afr güzel, karışımda bir sıkıntı yok ama daha iyi çevirmeli konusuna gelirsek biraz yavaş kalmış 60 lık borudan olabilir...

bu vıdeodan sonra 12.9 lara ındırdım
    evet bı terslık var
    skunk2 emme
    vti kelebek
    ebay headers var bıde
    sonda oem vti
    yarında eksoz boru capını 48 lıge ındırcem sanırım ondan kaynaklı bı sorun bu
    skunk yerine d16 emme ve 51 boru dışında aynı parçalara sahibiz en kısa zamanda video çeker yollarım kardeşim

Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egost borousyla alakalı sıkıntı yok aynı speclerde akadasın aracı var cok daha hızlı....
    benim araçtan bahsediyor samet saolsun emme ve afr ayarından sonra baya yürüyordu aracım ama su anda sıkıntılı

Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim videondan gördüğüm kadarıyla 4. saniyede tam olarak 5000 devirdesin, 6500 devire yine benim gördüğüm kadarıyla 13.-14. saniye arası bi sürede ulaşıyosun, ortalama olarak 13,5 desek 5000-6500 rpm aralığın 9,5 saniye kardeşim, aşağıdaki videoda 1:05 ile 1:12 aralığını izlersen yaptığın sürenin burada ortalama 7,5 saniyelere düştüğünü görüceksin..
    Benim dediğim doğru yada kesin diye bişey demiyorum, imkanım olsaydı stock 1,4 bulup çekerdim kadran videosunu senin için, sana iki cümle öneri yapıyorsam emeklerin boşa gitmesin diyedir, bu yorumumu da ister haklı bulursun istersen de bulmazsın, ben sadece gördüğümü yazdım.

Honda civic 1.4i - YouTube
    bu videodaki d14 de stock değil ve eğim olduğu kesin yoksa 5 de öyle devirlenmiyor tork fakiri d14 ler

kardesım tekrar soyluyrm stock delı gıbı gıden araclar var bu iş kondısyonla alakalı
    kondisyon tabiki önemli ama herşeyde kondisyon değil kafaya koyup bilen kişilerledende(örn: Erkut bey) fikir ve yardım alınırsa kondisyonluları üzmemesi için neden yok

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim o 60 lık boru o araca fazla hemde çok fazla, gitmemesinin sebebi bu. 1,4 e en fazla 48 lik boru kullan. vtec2 de bile 60 lık boru ile 51 lik boru arasında 2 boy fark oluyor. 51 lik boru daha iyi.

sen aracında 48 lik boru kullan, birde afc den ayarlarını sıfıra getir initalize yap, büyük ihtimal afr emme ve kelebek taktığın için yerine oturacaktır. birde böyle dene.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim o 60 lık boru o araca fazla hemde çok fazla, gitmemesinin sebebi bu. 1,4 e en fazla 48 lik boru kullan. vtec2 de bile 60 lık boru ile 51 lik boru arasında 2 boy fark oluyor. 51 lik boru daha iyi.

sen aracında 48 lik boru kullan, birde afc den ayarlarını sıfıra getir initalize yap, büyük ihtimal afr emme ve kelebek taktığın için yerine oturacaktır. birde böyle dene.
    onları yaptım abı ben evet 48 lık boru yarın yaptırıyorum araba sıkısmadıgı ıcın devır cevırmıyo benım en buyuk zafım bu ve avans hakkındada bılgısı olmayan ustama bı daha gıdecem subab ayarlarını yenı yaptırıdım ama subab yaylarını degıstırıp tekrar denıcem benımde hem fıkrım eksoz abi ben 51 lık dıye bılıyodum 60 lık cıktı onu hemen halletmmem lazım tskler herkeze canın gonderdıgı 1.4 de kesın bıseyler var degısık degısık sesler gelıyo aractan ın ın ın ın gıbı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kardesım huyum degıldır ben arabayı sıkmam bukar benı tanımadıgın ıcın sımdı vıdeo beklıyrsun ama benı sor mıllete ben 100 gecmeyen bır adamım hırs yapmıyrsun evet ama alınıyrsun hayatta hersey ıyı olucak dıye bişi yok ınsanlar esksıklerını soylemelıkı sende ona gore kendı eksıngı gorup tekrar duzeltmek ıcın daha ıyısını yapmalısın neyse kazasız belasız kullan benı yanlıs anlamamıssındır umarım kolay gelsın ama sunu unutma yenı 1.4 almıssın ben yllardır kullanıyrm honda fazla kurcalarsan eskı oem halını bıle gerı getremezsın
    kanka ben eskı halını ıstemıyorum hatta store ısı olursa kasam cok duzgun kazayı bırak surtme bıle yok swap bile yapabılırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bişey daha takılıdı kafama ben sımdı baskı balata degıstırdım fcc aldım orjınalı hondanın debrıyajım cok yumusak ve cok yukardan kavrıyo bunla bı alakası olabılırmı devırlenmemesının ??

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tek 60lık borudan kaynaklı bir iş değil bu. Neşeli gitmiyor bu 1.4
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende neden arastıyorumm kardesımm afr duzgun mu ?
    * baskı balatam yumusak yenı degıstı ve usttun kavrıyo ?
    *emme takılırken enjektorlerın yerı degısmıs olabılır 1 2 ye 2 1 e boyle olursa ne olur ?

cAxcAn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock 1.4 is - YouTube

buda benim 1.4 sadece filitre var arabada bi pay biçebilirsin gidişine
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nerdeyse aynı burda iş beyine gelıyoo zaten shoc yapıyorum hayırlı olsun tech sonunda shoc yaptırdı gule gule kullanıyım adana project 01 de yapılacak mkt katkılarıyla car tech farkıyla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)