yok abı ne 162 sı o araca ne yapıldıysa ben yaptım :)
Printable View
Arkadaşlar ben araç sahibinin söylediklerini yazdım komik olmayın vs gibi ifadeler kullanmayın lütfen. Derdim kimse ile dalga geçmek değil. Bu tip söylemlere ayni uslup ile karşılık vermeye kalksam bütün konular kilitlenir. Anlayışınız için teşekkürler.
Valla ne kadar kıstas alınır bilmem ama..
Geçenlerde full stock uzun süre lpg yemiş 105.000km de temiz memur spec bir f7r yi benzine alıp bir kaç araçla bizzat kendim denedim.
Burda chipli SFİ Astra gsi ile 230 a kadar kafa burun yürüdüm f7R ile..
Ne alaka kıstas nasıl olcak derseniz.
O denediğim gsi ibonun 106 gti dan biraz daha hızlı ve ibonun 106 da bu videodaki 106 dan hızlı bunun denemeleri yapıldı zaten.
Kısacası PULAT aracına acil bir müdahale yap çünkü gerçekten bir yerlerde terslik var..
Zaten palio ya geçilmenden aracında bariz bir sıkıntı olduğunu anlamıştım.. ki senin aracında polish falanda var
yani stock bir f7r ertekin abinin paliosunu bariz geçer zaten chipli gsi ile yürümesi mantıksız palionun ordan hesap ediyorum.. ;)
F7R havsada şuanda edirne tarafı yani arada sırada geliyor burgaza olmassa çorluya getirelim bi orta yollu denetelim hatta eko palio ile bi denesinler ilk önce bence bizim f7r :D
Ben yok demem yakın bir yerlerde olduktan sonra denerim sorun olmaz. Bi f7r ile denemeyi bende cok isterim.
gtı ı geçen hafta kendi ellerimizle teslim ettik :)
şimdi bu yazılanları görünce gülüyorum gerçekten, insanlar bi acayip olmuş arkadaş, araç zaten konuda yazan kutsalın eski aracı araçta şu an dediği gibi kopya yazılım (ki 7000dd den sonra bi şie yaramayan yazılım), filtre, ve düz boru sonda orj. susturucusu var.
he aracın gideri kötümü değil kesinlikle kondisyonu çok düzgün bi araç fakat 162hp lerle falan kesinlikle alakası yok :D
ertekincim hala beklenmektesin burgaza :D
ama o gece okanın kullandığı denemede evet ilk bastığımızda kafa çıkardı palio ama aracım soğuktu, orda kesiciye erken giren okan değil bendim ve shelle kadar 2 boy değil 3 yada 4 boy falan vardı ki okan daha iyi bilio çünki arkadan kendi öle dedi 3 4 boy falan vardı dedi ama dedim ya aracım buz soğuktu marşa basıp palio ile denemeiştim ve aracım erken kesti ve ondan sonra aracın bobinini bujilerini oksijen sensörünü vs. bi sürü bakım yaptım, neyse uzatmaya gerek yok ben seni bekliyorum zaten deneyp görücez sonucu ;)
Maşallah araçlara. 106'yı görüyorum arasıra Silivri'de.
Megane'daki ses, arkadaşım Gürcan'ın sesi :D
kıyas o şekılde alınmaz okan arabalar yan yana gelr denerler neyın ne olduğu ortaya cıkar fth ıle zr motoru yenı yapıldıktan sonra kafa burun yuruyodu bıraz daha açılır ibo arkadasımında dedığı gıbı kopya yazılım da pek faydalı değil 6900 7000 den sonra boşa dönuyor bızzat fth ıle denedık bunu
Gürcan salçalı denedik evet :D Gürcanı ona verince biraz tutunabildim 106 ya. 106 nın durumunu bilmem ama gideri güzel gerçekten. Benim f7r de bir sıkıntı var rolantide dengesizlik alt devirlerde gaz yememe gibi. Yakın bir zamanda otobanda tekrar daha detaylı denicez. Yancısız teke tek.
videoya göre sonucu tahmin etmek zor değil kutsal kafakafayada yürüsen ağzına kadar stock sarı f7r barışın gsi ile 230 a kadar kafa burun gidiyor sence bu videodaki f7r normalmi 2 kişi gazlayan 106 ya zor tutunmuş bide bunda chip portpolish gibi işlemler var anormal bir sonuç bu
o iş öyle olmaz ben bı 106 ıle denıyorum kırmızı aramda en fazla 1 bucuk boy oluyor benım bırbucuk boy attığım bordoyla 106 yla baska 106 denıyor balköpuğu 5 boy atıyor bordoya sonra ben bı ara balköpuğu ıle denıyorum ben balköpuğunu gecıyorum yarım boy fln.hem 106ların gunu gununu tutmaz hemde yan yana denemeden az cok o onu gece bu bunu gecer derse mıllet ozamn kımse kımse ıle denemesın herkes bırbırınden kıyas alsın olmaz okan barzo kurallarına aykırı sen arabasızlıktan kafayı bozmussun :)
ben sorun var diyorsam var kutsalcım F7R nin nasıl gitmesi gerektiğini biz burda çoğu araçla deneterek gördük bizzat kendimiz ;) senin 106 nında nasıl gittiğini biliyorduk zaten barışın gsi ı da ibonun 106 yıda geçemez şuanda ibo ile barışta stock F7R yi geçemio zaten o 106 da geçemicene görede bu f7r normal değil bukadar basit :)