peki sana bi sorum olacak stock f7r - stock 306 gtı ne olur sayın renocu cliokan arkadaşım ;) :soru::soru::heyoo:
Printable View
ulan sana konuşan kim PULAT a yardımcı olmak benim amacım araçtaki arızayı bulmadan denemesin diye konuşuyorum senin bu videodaki eski 106 daha ibonun stock 106 yı geçemiyordu ne diosun sen hala ? oynanmış f7r yi geçmesini normal mi görüyosun neyi anlatıosun yani anlamadım bilmediğimiz arabamı bu yani ? benim lafıma inanmıosan git Güven i arada sor stock F7R nasıl gidiyormuş söylesin sana ben anlatmıyım. videodaki araç senin diye fanatiklik yapma burda normal diosanda kendine sakla ben sana konuşmuyorum sana laf anlatılmaz zaten kafanın dikine git oke senin araban geçilmez kardeşim :icon_tup:
Arkadaşlar benim aracimin bos agirligi extra yuklerle 1200 kg civarinda. Aracimda kendimiz yaptigimiz port polish var yazilim yada ne bileyim baska bi motora mudahale yok. Ortada kocaman 2 tane susturucu kazani ve filitre var. Lpg var zaten neyse en ufak detayina kadar yazdim. Aracimda chip kesinlikle yok.
ulan bana atar yapma salak ne fanatıklık yapıcam burda kızdırıyon benı iboyla motor yaptıktan sonra denedığımızda kafa kafaya gıdıyoduk napıyım uçayımmı ıbonun yanından yada neden ıboyu geceyım aynı speclerde arabalar ıbonun arabası kötudemı onu gecebıleyım sana göre reno butun markalardan ıyı gıt renonun avukatlığını al ozmn delısmıın nesın
banlasınlar amk çok gene mikimde
var daha 20-30 tane üyelik
artık mesajlarımı siliolar rahat ol birazdan kaldırırlar :D
öf bende kımınle tartısıyomsum ya tmm başkan buyuksun
sen gel şu 306 ilede ..
zamanında RS i geçerim diyodun öğrettim yanında bile duramıcağını canlı göstererek
şimdide f7r ye sardın gel onuda öğretecem sana ben renolara bulaşmıcaksın artık :)
:hahaha:olm gidin faceden falan konuşun burda niye laflaşıyosunuz yaaa :D hey Allahım yaa
face dende konuşuoz ztn şuanda hala pejo geçer pejo daaatır diyo :D
İbocum canım kardeşim doğanı satayım gelirim.Ama araban soğuk değildi hatta takılmıştım bu araba niye 15dk dır çalışıyor diye:) sen bobini oksijen sensörünü falan değiştirdiysen araba aşırı hızlanmıştır:):) en yakın zamanda deneriz.Ben gelemiyorum bu aralar ***** sebeplerden.Nasip..
neyse be bu gece ben f7r ı ayarlayım 106 da gelsin gsi da gelsin ertekin abi sende gel burgazda sıkı bir roll gecesi yapalım hemen :)