ben cdx ıle denemıstım ugurun speclerınde ıken.. 2.5 v6 170 hp... o gecemıyoda
Printable View
ben cdx ıle denemıstım ugurun speclerınde ıken.. 2.5 v6 170 hp... o gecemıyoda
benim araba stock oğlu stock çıksın bi deneriz varsa istanbulda vectra gt
vtec rahat gecmis ama Vectra 136 lik ecotech galiba..bu kadar gitmeside basari bence..150 lik ile denesin firsat bulursa daha zevkli olur :)
Ya anlamadıgım birsey var, burada herkes her mesajı okumak zorundamıdır?
Adam videoyu izlemis yazmıs, her üyenin mesajını okuyup mu yorum yapacak?
Yok okumadınmı, yok bilmemne garip garip tepkiler veriyorsunuz.
Ben fabrika verisini söylüyorum, Vectra GT denilen arac VTI denilen aractan top speedde daha hızlıdır.
Hacim farkının biryerde ortaya cıkacagını da bu yüzden söyledim.
2.5 V6 CDX modelini de top speedde imkan yok gecemez stock VTI...
1.6 nerde 2.5 hacim nerde...Böyle sakalar yapma Selcuk...
katılıyorum aslında sonlara doru gecebilir gt;)
fabrıka verısı 207km vtec 210km gt bendekı verıler.. hatcback vti bu arada:)
top speedmı dedi biri:D gerek yok:)
baştan zaten vtecin sahibi arkadaş burda diyor ben gazdan çektim ayağımı selektör yapılınca sağa geçtim yol verdim diyor,bunu okumak bu kadar zor olmasa gerek ama hala hiçbişey yazılmamış gibi gt uzamış,ayırmış deniliyor tekrar başa dönülüyor,gerek yok bunlara..
ahahaha hacımlere bakarakmı konusuyoruz . zuahhahaah... ben stocktum demedımkı fıltrem vardı duz borum ve egzozum vardı... 1.6 nerde 2.5 nerde.. yaw bu gece saatınde benı cok guldurdun... senı tandıgımdan berı 5 hp ılerleyemedın aksıne 3-5 hp gerıledın be kardesım...:icon_wack
roll falan bitti....aştık hep oraları...sıra geldi son hıza....
Serkan birincisi stock 2.5 ayaklarını geç, daha geçen gün uyardım 206'lı günlerini unutma diye hala aynı yoldasın... İkincisi videoyu çeken sen, benim gaz kestiğimi bilen sen üstüne üstlük zamanında sitede "vectra gt vs vti" diye konu açan sen, sonra ben görmedim öyle birşey diyip msnde tartıştıktan sonra haklısın diyen sen, şimdi gene ortalığı karıştıracak mesajlar atıyorsun... Üçüncüsü hiçbir STOCK 2.5 V6'nın 200lere ve hatta belki 210lara kadar VTi geçemiyeceğini sen de ben de biliyoruz o yüzden sürekli aracım stock mtock diyip durma neyin ne olduğunu herkes biliyor, insanları aptal yerine koymaya kalkma...
Hele benim bu videom hakkında hiç konuşmuyorum zamanında yaptığın şeyi biliyorum çünkü o yüzden benden birşey bekleme artık... Doğruları gerçekleri sana ıspatlamak benim görevim değil, başının çaresine bak Serkan...
atmosferik top speed te dişli oranları ve tork yani dolayısı ile hacim konuşur. 255-260(!) km gördüğünü rivayet eden eden stock vti sahipleri oldukça 2.5 v6 lar hep küçümsenicektir(!). Ama 2.5 v6 nın ne vites ne son dişlisinden haberim yok. Pek opel sevmemde :)
Stock vti dişli oranı 4.26'dır ve 8400rpmdeki sürati 238km'dir reelde... kadranda 245 civarı olarak gözükür...
1. sayfadan beri yorumları okudum.çünki videoyu izledikten sonra bu işte bişi var nasıl olur dedim.ya opel dolu yada civicte aksaklık oldu dedim merak ettim ve sebebini öğrendim.artı kimsenin kimseyi zorla inandırmaya ihtiyacı yok :) inanan inanır inanmayan fanatikliğe devam eder.
2 videoda gayet iyi uğur abi :)
HOndaların hepsini üfürükçü hocalar aldı bol bol üflüyorlar. sara sara gidiyo gariplerim.
Serkan arabada bize söylemedğin bişeyler mı var yoksa:D
Şimdi apexi yazmış duayı diycem günaha gireceğiz.
[QUOTE=1.6 VTi;208517]Serkan birincisi stock 2.5 ayaklarını geç, daha geçen gün uyardım 206'lı günlerini unutma diye hala aynı yoldasın... İkincisi videoyu çeken sen, benim gaz kestiğimi bilen sen üstüne üstlük zamanında sitede "vectra gt vs vti" diye konu açan sen, sonra ben görmedim öyle birşey diyip msnde tartıştıktan sonra haklısın diyen sen, şimdi gene ortalığı karıştıracak mesajlar atıyorsun... Üçüncüsü hiçbir STOCK 2.5 V6'nın 200lere ve hatta belki 210lara kadar VTi geçemiyeceğini sen de ben de biliyoruz o yüzden sürekli aracım stock mtock diyip durma neyin ne olduğunu herkes biliyor, insanları aptal yerine koymaya kalkma..
.
olm ıstersen dynoya sokalım kesıcısıne bak ne dıyım ya.. gecen dedım daha iyi gitceği zamanlar gelıo dıe o zmn görceksın cidden araba nası deişmiş stocka göre farkı var dıe..
ben bu videoyu biyere koymadımkı yorum yaptım gaz kesme olayınıda sora örendık senden..
olm stock v6 dıon sankı stock vti öle böle yuruo sanki.. sen bulsan full stock o zmanında göre 2-3 boy yaslarsın.. fk die örnek veresın gelıo:)
yok ben rollden hic bahsetmıorum direk 200 ustu için suan konu;)
anladım;)
s2000 ın son hızı 245 olarak verılır ama sanzımanı reel olarak 281 e kadar gıder...mısal olsun....
Fabrika verisi top speedler hep daha düşük oluo dragger onu bilemiyorum nie öle. Kesicinin sonuna kadar görülmesi gereken reel değeri bile vermiyo fabrikalar. Chipsiz standart kesici ile aracın gücü yeter 5inci vites devir saatini devirirse ki çoğu araç deviriyo fabrika verisini rahatlıkla geçiyo.
gelsin gelsin de öğren fk'nın o zaman katalitiği bitik ve üstünde olduğunu, baskı balatanın bitik olduğunu doğru dürüst filtre kiti bile olmadığını ona göre zaten örnek veresin gider rahat ol...
iyi gideceği zamanların geldiğini ben de biliyorum ama sebebini de biliyorum... omega 3.0 desem yeterli olur sanırım ?
tekrar ediyorum hala insanları kandırmaya, manüpile etmeye kalkma el elden üstündür... herhalde o yapacağın şeyden sonra daha iyi gidecek ama şuanda üstünde birşey yok anlamına gelmez bu dimi serkan ?
:pbence bi hata olmalı orda..
238 se kadranda 255 260 arası olmalı... yada kadran hatası oldukça az vtida uurcum:):)
s2knın 241 olması lazım tunay.. duzde 260km fılan yapıor ıste.. 274 videosu cekmısler gecen gördum hafif meyıldeı sankı:)
emre bılıosunuzya yaww:)
regulator dediin 2 paralık sey:p
vtec 5. vıtes 1000devırde 30 km yapar kadranda. kadranda 8500de red yapar ama aslen 8350 dır. 8350x30 dedıgınızde 250.5km ye tekabul eder... fabrıka verısınden her arac fazla yapıyor...