uğur ben sadece bi soru sorucam yok top speed miş son dişliymiş bunlara hiç girmicem. Adam o süratte arkandan gelmese nie sellektör atsınki ? Ayrıca video da konuşma geçiyo sellektör yap die.Adam o süratte yaklaşmaya başkaladı selektör attı sen sonra hız kestin ben böle gördüm darılmaca yok![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
M3CSL Arkadaşım videoıyu sen çekmedin mi ? söylesene biz sellektör yaktık sonra bas bas dedim ben ona da geçtik diye ? burda diyosun ki 207 kmh vti kadranı var bilmemne ben 230 görüyorum nolcak ? 20 kmh hata mı olur yoksa sen geçen opel konusundaki gibi ezberlediklerini mi yazıyorsun ? belki de sen söylemedin diye burda millet kavga ediyor ne dersin ? videoyu çektiysen bence açıklama yap kadran hatası yapma sende![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
İstanbulda bi tane 2.5 cdx bulalım bende kazadan sonra arabanın kondisyonunu merak ediyorum. Hem deneriz hem eğleniriz.
1.6 VTi, Amma savundun arabanı be...Fiyatı düşmez geçilirse de merak etme, kalbin falan sıkışacak gece gece...Honda'nın avukatlığını yapacağına ben geçtim bitti dersin olur biter, ansiklopedi yazmanın manası yok bence, Ztn sıklıkla oline olanların çoğunda vtec var hesi biliyordur...
Vectra ECO mu SFİ mı belli olamadan, her kafadan sen çıkarken birde v6 karıştı işin içine...Geçen koyduğunun Vtec geçen SFi a kapak olsun die kondu sanırım buda...karşılıklı paslaşma mı yapılıyor nedir.
Şu forumlarda ne zaman başka marka bir araç Honda Vti geçse, ya da hani geçmeyi bırak yürüse olay olur...
Ne gerek var tartışmaya ben onu anlamıyorum
kardeşim biz ılk çekıldıınde gaz kesme olayını bılmıoduk sorada uur söleyınce örendık o kadar..
ztn gökana demiştim orda arkaya gectı ama gelıo len sankı kopmuo gibilerinden
20km hata evet olur dıorum bendede vardır hata opellerdede az deıl hatalar.. 265 gören varmıs kaç sankı onun reeldekı hızı?
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
walla ben birşey diyemicem artık, sellektör attığı sürat 220, 220den sonra gelip geçse de hiçbir araç umrum değil ama gene geçmedi yani ben gaz kestim... elbet gene denk gelicez otobanda deneriz... ama şu bir gerçek ki beni tanıyan herkese sorun ne yalan söylemişliğim vardır ne de gereksiz yere başka birine tavır aldığım, ok ?![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)