Eyvallah beyler sağolun :)
Printable View
ömer masallah kardesım ...ya millet 106 yla porsche denıyo hatta yanyana gıdıyo bı sıkıntı olmuyoda bu adam m3 gecıncemı sıkıntı oluyo ..
106 masALLAH cok guzel gidiyo devirlenisinden belli..
Bence daha iyi gidecek ama koltuğun altındaki her neyse adamı rahat bırakmamış... :)
Bu e36 m3 adapazarındamı?
maşallah araçlara bu sitede gerçek ten yürüyen M3 bilal aktepe nin en son denediği M3 tür basa bilen varsa onunla bassınlar bunu arnavut ciğeriiçin söylemedim yanlış anlaşılmasın....
bilal abinin egzantriksiz denediği M3 vardı 10 boy geçmişti bide egzantrikli hali ile sağlıklı m3 ile denemişti kafa burun geçtiği m3 vardı
m3 var m3 var diye bildiysem ne mutlu bana :)
Walla 106nin vites gecislerinin cok hizli olmamasina ragmen boyle kamyon boyu fark olmasina sasmamak elde degil. Massallah 106 ya gercekten guzel gitmis. Baska stock m3lerle ve farkli pilotajlarla deneyip aradaki farki gormek lazim. Kazasiz belasiz insallah her ikiaracada.
Hadi buyrun burdan yak bi rakip daha dogdu neyse masallah kardesim cok guzel devirleniyor ama artik herkez eksikleini bitirsin vehizli 106 bi araya gelsin
yapmayın arkadaşlar lütfen sağlıklı bi m3 ün bu kadar fark yemesi mümkün mü? m3 te ciddi sıkıntılar olduğu belli arabanız doludur eywallah maşallah ciddide güzel gidiyo ama e36 m3 e bu kadar fark olmaz
Vala bende M3 te sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama kendisi toprağımdır yakışır sakarya'ya ne yapsa :)Laf yok ne diyosa ne yapıyosa doğrudur :)