Maşallah yürürü sağlammış..
Printable View
Maşallah yürürü sağlammış..
yedirme olum çamurluğunu bana düzgün yapılan 52 li pistonlu 106 lar arasında anca çamurluk oynar gerisi üstündeki malzemeye bakar bu UE dede REG dede JB dede DD dede aynı sı olucaktır öyle açım açım açamaz kimse kimseyi 3 -5 boy beklenmez zaten sende patrıdaman geçince de aynı speclerde bir aracı 3-5 boy geçicem diyede bekleme zaten DD ile denediğin zamanda ya o seni çamurluk geçer ya sen onu olacağı bu artı bişy koymadığın sürece araca....buda böyle bilene
Maşallah DD'ye kıskananlar çatlasın :)
Orcun sen gerçekten okuduklarını yanlış anlamak için uğraşıyorsun paşam. Ben yürümüyor kelimesini kullanırken arabanın nasıl gittiğini belirtmek için değil arızalı yatıyor anlamında kullanmıştım senin anladığın şeye bak. Ömerde beni üzemezsin demiş sen anlamışsın o seni üzer. Ne biliim yazılanları 3 kere oku 1 kere yaz.
Şu 106 yı bi hazmediler gitti arkadaş nedir bu arabadan istedikleri anlamıyorum alet küçük ama çalışkan:D allah kaza bela vermesin arabana
maşallah Ömerim direksiyon hızlı ondan bole gıdıo DD :D
Direksiyon +5 hp verdi masallah :)
aha güzel yorummuş cidden küçük ama etkili... keyif veriyor videolarını izlemek 106 ların..:icon_tup: maşallah videodaki 106 bmw sıkıntılı olsa bile haddinden iyi gidiyor. bu cumartesi akşamı arkadaşımın e36 m3 ü ile öylesine sıktık tem de bi kaç kere de ilkinde gaz yerine frene basıyorum zannettim:hahaha:
maşallah dd ye suat abinin eline saglık