Eyvallah sağol :icon_tup:
Printable View
yasar senin bana karsi tavrini anlamadim ben gitti .artik abi falan yok zaten bunuda boyle bil benle yasit herkez sana ysar derken ben abi dedim ama hep boe bana karsi tavirlar sen cok hizlisin galiba goremedik otobus boylari falan oylede bi dunya yok dereyi gormeden sivama arti arac muhammer abide ve bizim aramizda sikinti olmaz sen araba yap oyle gel beklerim
bikaç m3le daha denersen m3de sıkıntı var diye poh atanları rahat susturur bmw sahiplerini inandırırsın ;) tabi umrundaysa :)
Ey masAllah gocmen cigerimizee stookkende rollingglerde sahit oldum 4 kidi we icinde okan warddi zimba gibi gidiodu wala
Konuyu gördükçe canım bol soğanlı ciğer çekiyo :D
Orçun hepimiz aynı speclerdeyiz ve kimseyi keriz yerine de koymuyoruz
aracımızda ne varsa söylüyoruz çiğ adam değiliz .
Telefonlarımız birbirimizde var sen gelirsin biz geliriz ağız tadıyla basarız
ama burdan bu tür konuşmalar olmuyor yani hayal alemleri neye güveniyorsun
tarzında çıkarız müsait bi günde deneriz geçersin geçilirsin sonuç ortaya çıkar
biz kimseyle denemeyiz de demiyoruz herşeyin zamanı var sadece
kendi adıma sölüyorum ferrari si olan arkadaş varsa özellikle ben denemek
istiyorum merak ediyorum ferrari ye ne kadar tutunabilirim kaç boy yerim diye
sonuç olarak da adam video sunu koymuş
keşke sen m3 le bassaydın seni izleseydik orçunn
ömer öncelikle maşallah süphanallah hayırlı olsun rabbim kem gözlerden esirgesin güle güle bin ... dd zıpcık gibi olmus.. her kafadan bi ses cıkar olabilir saygı duymak lazım gider istanbulda baska bir m3 le denersin onu da atarsın 3 aşağı 5 yukarı belli olur... bu arada orçun ayarcılıgıma basladın birader boyna yok 3 e atttım mı falan filan bilmem ne heee oldu setup birbirinin aynısı neredeyse bir otobüs sokmayı hayal ediyosun olsun namık kemal hesabı hayalle yaşayanı bi defa yaşamayanı falan veya halamın bıyıkları olsa amcam olurdu gibi .. neyse orcun silahın şuan kurusıkı haberin olsun.. bu arada olaya sen kimsin diye girersen KARTOPU nun 2 ci sahibiyim...
maşallah arnavut döktürmüş kesene bereket :)