Pm attım konu dağılmasın :) yeriz :D
Printable View
Ben bu orçunu anlamıyorumki zaten.Önceki sayfaları okusun herkez kımseye ne atarım var ne giderim.İyininde iyisi var bu işlerin sonu yok yazdım,orcun neye bu kadar gerildin anlamadım kardesim.ygz ile denerim dedim orcun ona kızdı galiba :D :D geçemeyeceğimiz zaten belli? yok hayal alemi bye olursun bılmemne.orcun ben rahatım sende sıkma canını.benide kartopunuda hafife alma ummadık taş baş yarar
Maşallah... çok ciğerli makina
Samet sağol kanka Allah razı olsun.Tabi haklısın herkezin dusuncesi baska saygı duyuyorum bende.döktürmüşsün knka ağzından bal damlıyo.3 e atıcaz bakalım ne olup biticeğini birlikte görcez.Fazla atara gerek yok.biz kimsenin arabasını *oklamayız ama kendi arabamızada laf soyletmeyız.
Hay Maşallah yawrum.
Arnavut ciğeri fenalarda...
herhalde bu konuda UE 106 vs JB 106 konusuna dönecek .......!!
41 kere maşallah arnavut cigerine..
videoda denediği araç ne kadar patlak çatlak olsa bile m3 ya hala neyin tribini yaşıyosunuz ömer kardeşim yüklemiş denemiş geçmiş videoyu ortaya koymuş nasıl gittiği belli DD'nin maşallah demek varken bu çekememezlik nedir anlamış değilim..
kardeşim hayırlı ugurlu olsun allah düz bastırsın
DD yapmış yine yapıcağını helal olsun .. nede olsa Arnavut Ciğeriii :) ;)
Ömer DD'yi bilen bilir bilmeyene kanıt videolar işte sen takma kimseye kafanı bitir eksiklerini sen sık çek filmi video konuşsun :)
Maşallah kazasız belasız
Maşallah maşallah bu 106'lara bir haller oldu bu aralar :)
Atmosferik canım çekti yemin ederim sesi bile güzel :)
Allah kaza bela vermesin iki aracada..