User Tag List

Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
267 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: arnavut ciğeri - e36 m3

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orço senin uzemeyecegin kesin zaten birakta ygz typer uzsun beni.herhangi bir iddaam yok typera karsi.gecmek sozkonusu olamaz zaten.iyi bende 1 vites tutunur ygz'yi tebrik ederim sikinti yok orço kardesim.
    sen bence hayel aleminde geziniyorsun beni üzücen neye güveniyorsun çok merak ediyorum ne var extra specler mi var
    oraya piston 52 kısa yazın çıkın kenara

o kadar yani ah ah kimse keriz degil kardeşim ok seni arayacagım işlerim bitince bu yazını eklerim video başlıgını çünkü büyük konuşuyorsun ben geçerim demedim denerim dedim
    ahmet ustanın dedigi gibi yavaş uçucan

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcun seninle turkce konusarak anlasamiyoruz farkindamisin cunku fazla ateslisin.ben seni gecicem veya uzecem demedim bu laflari ilk sen kullandin.sana ne dedim? Sen beni uzemezsin dedim.sen beni yarim boy veya 1 boy gecsen ben uzulmem.4-5 boy atarsin uzulme o olur.zaten speclerimiz asagi yukari ayni sonucta belli yarim boy veya 1 boy birimiz geceriz veya kafa burun...
    ome-R

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bence hayel aleminde geziniyorsun beni üzücen neye güveniyorsun çok merak ediyorum ne var extra specler mi var

o kadar yani ah ah kimse keriz degil kardeşim ok seni arayacagım işlerim bitince bu yazını eklerim video başlıgını çünkü büyük konuşuyorsun ben geçerim demedim denerim dedim
    bence kerizlik art niyet değilde herkez arabasının gidişinden memnun.
    Otobanda hersey cok farklı oluyo yüzü düşen cok insan gördüm, ama bu iş zevk işi gerisi boş
    PowerTune

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Maksat hızlıları görmek orcun yoksa kimsenin büyük konuştuğu yok. Rekabet iyidir..
    DTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen dogru söylüyorsun bırakalım makineler konuşurz zamanı gelince sonuç ne olursa olsun video ben koyarım sende koyup eklerin kimin eksigi var giderir istenirse bir daha deneriz ne sen nede ben yorum kaparız izleyeneler yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatatatatata ben geldim noldu olaymı var
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.cihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hatatatatata ben geldim noldu olaymı var
    Senden büyük olaymı var ag
    DTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senden büyük olaymı var ag
    çalıyorum ozaman bip bip bip
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kerizlik art niyet değilde herkez arabasının gidişinden memnun.
    Otobanda hersey cok farklı oluyo yüzü düşen cok insan gördüm, ama bu iş zevk işi gerisi boş
    yasin kardeşim senelerden beri araba deniyorum ve kimse ile kötü olmadın kötü niyetlide biri degilim biz bu arabalara neden bu kadar para veriyor yada harcanıyor rekabet için yoksa kıçına bi egsoz takıp kesici kesici mi dolaşalım sen birinden fark yiyince aynı araçlardan hoşuna mı gidiyor benim gidmiyor illaki bi rekabet olucakki zevki çıksın

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasin kardeşim senelerden beri araba deniyorum ve kimse ile kötü olmadın kötü niyetlide biri degilim biz bu arabalara neden bu kadar para veriyor yada harcanıyor rekabet için yoksa kıçına bi egsoz takıp kesici kesici mi dolaşalım sen birinden fark yiyince aynı araçlardan hoşuna mı gidiyor benim gidmiyor illaki bi rekabet olucakki zevki çıksın
    Rekabet iyidir zevki keyfi arttırır ama rekabet adı altında geride buruk bı kalp bırakmak doğru değil bence
    Rekabet keyfi keyf hırsı tetikler Asıri hırs tartışmalara yol acar
    Bence rol den sonra ilk sapaktan dönmek değilde kahve yudumlamak isin keyfi
    Herkez saygılı sevgili olduktan sonra ölçü hep tadında olur
    Anlatmak istediğim bu.
    PowerTune

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

yapılan işlerin fazlasıyla geri dönüşümü alınan bi 106 görünüyor burda, şaşırmayın arkadaşlar düzgün ellerde yapılmış bi 106 nın yapabileceği bi iş bu, senelerdir boşunamı kavgalar çıkıyor bu araçlar yüzünden, tek sebebi boyundan büyük işler yaptığı için. zamanında bendede bi saxo vts vardı, denediğim e46m3 ün sahibi bi abim foruma üyemidir bilmiyorum ama aracımın sökük haliyle 200-220 lere kadar nefes aldırmamıştım m3e. kardeşim arabanın maşşallahı var güzel koşuyor, 2 tarafada kazasız belasız gazlamalar dilerim. suat ustamında bilgisine, emeğine sağlık
    Powered By Suki (CRM Performance Style)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ömer kardesim ayağına sağlik,suat ustamında eline sağlik,orcunnn seninde nerene saglik diyecegimi şasirdim,biri yazı yaziyor farklı muhabbet ediyorsun en hizlisi olsan ne olur ? mami abin gelir körüklü otobus boyu kadar gecer gider hayata kusersin yazilanlari gözunle oku kafanla dûsun agzinla cvp ver,ne ömer ne ismail senin hayal ettigin insanlardan degil,m3 nasıl gectigini konusalim gerisi teferruat. Yazdiklarimi dostca oku cvp yazacaksan ona gore yaz kardesim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dogru söylüyorsun bırakalım makineler konuşurz zamanı gelince sonuç ne olursa olsun video ben koyarım sende koyup eklerin kimin eksigi var giderir istenirse bir daha deneriz ne sen nede ben yorum kaparız izleyeneler yapar
    slamın aleyküm biri video mu dedi videonuz benden bana kim kime uyuz oluyo söyleyin yeter gerisi benim işim

Orcun seninle turkce konusarak anlasamiyoruz farkindamisin cunku fazla ateslisin.ben seni gecicem veya uzecem demedim bu laflari ilk sen kullandin.sana ne dedim? Sen beni uzemezsin dedim.sen beni yarim boy veya 1 boy gecsen ben uzulmem.4-5 boy atarsin uzulme o olur.zaten speclerimiz asagi yukari ayni sonucta belli yarim boy veya 1 boy birimiz geceriz veya kafa burun...
    maşşallh kardeş aracın güzel gidiyo imvelenmesi iyi güzel dönüyo aracın deneyin görelim kırmaya gerek yok birbirinizi herkezin aracı sonuçta kendine hızlıdır kimse yan yana gelmeden bilemez bakkal hesabıylada oluyoda bakka hasabı karıştırıyo bağzen yan yana gelin izleyelim tekraradan hayırlı olsun maşşallh CRM suki ye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rv_saxo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapılan işlerin fazlasıyla geri dönüşümü alınan bi 106 görünüyor burda, şaşırmayın arkadaşlar düzgün ellerde yapılmış bi 106 nın yapabileceği bi iş bu, senelerdir boşunamı kavgalar çıkıyor bu araçlar yüzünden, tek sebebi boyundan büyük işler yaptığı için. zamanında bendede bi saxo vts vardı, denediğim e46m3 ün sahibi bi abim foruma üyemidir bilmiyorum ama aracımın sökük haliyle 200-220 lere kadar nefes aldırmamıştım m3e. kardeşim arabanın maşşallahı var güzel koşuyor, 2 tarafada kazasız belasız gazlamalar dilerim. suat ustamında bilgisine, emeğine sağlık
    Eyvallah sağolasın agzına sağlık
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer kardesim ayağına sağlik,suat ustamında eline sağlik,orcunnn seninde nerene saglik diyecegimi şasirdim,biri yazı yaziyor farklı muhabbet ediyorsun en hizlisi olsan ne olur ? mami abin gelir körüklü otobus boyu kadar gecer gider hayata kusersin yazilanlari gözunle oku kafanla dûsun agzinla cvp ver,ne ömer ne ismail senin hayal ettigin insanlardan degil,m3 nasıl gectigini konusalim gerisi teferruat. Yazdiklarimi dostca oku cvp yazacaksan ona gore yaz kardesim.
    sağol yaşar abi .Suat abi sağolsun orcuna cvap yazmıorum abi anlaşamıyacağımı farkettim boşuna uzatmaya gerek duymuyorum.ne o benım yazdıklarımı anlıyor nede ben onunkılerı.Arabam bitince ben arıcam onu.Vidyoyu ben koyarım kımse telaş yapmasın.benım bu sıtede geçildiğim vidyolarda var.Benım acımdan bır sıkıntı yok.
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slamın aleyküm biri video mu dedi videonuz benden bana kim kime uyuz oluyo söyleyin yeter gerisi benim işim

maşşallh kardeş aracın güzel gidiyo imvelenmesi iyi güzel dönüyo aracın deneyin görelim kırmaya gerek yok birbirinizi herkezin aracı sonuçta kendine hızlıdır kimse yan yana gelmeden bilemez bakkal hesabıylada oluyoda bakka hasabı karıştırıyo bağzen yan yana gelin izleyelim tekraradan hayırlı olsun maşşallh CRM suki ye
    Sağol kardeş iyi dileklerin için.Benim aracım hızlı demiyorum.Şuan olması gerektiğinden yavaş.Orçununki hızlıymış tavırlarından o anlaşılıyor.Eksiklerimi giderince denicem.Burdada hepbirlikte izleriz
    ome-R

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + 1

aktepenin denediği kap m3 e36 m3 kısa da var onda ( aktepe denerken kısa varmıydı bilmiyorum) ciddi sağlıklı ve güzel yürüyor.
    106 ya maaşşallah hakikaten hızlı olduğu belli,
    ygz ile dd denerse neolur_?
    ben aktepenin denediği m3 denedim
    vıtec altı 4 bin 5 bin de bastık hep afr 14,5 15 lerdeyken benim 2 ye 2 210 lara kadar yakın gidiyorz sonra geciyo...

yanlış anlaşılmasın bilgi amaçlı söylüyorum.
    Bilalin araba ile denerken KAP ta kısa vardı yasin

ama o gün bilalin arabasının debriyajı kaçırıyordu

biz hiç bir zaman bahane sunmadık şöyleydi böyleydi bugune kadar

benide kimse yanlış anlamasın sen böyle yazdın diye ben belirtmek istedim yooksa 100 - 200 aranızdaki fark belli

bilalin arabasının ozaman denedigi hali ile alakası yok

inşallah bir araya gelirde denersiniz çok isterim hatta Bülent aga ya tekrar bir davette bulunulur onunla denemeler zevkli dertsiz tasasız oluyor
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağol kardeş iyi dileklerin için.Benim aracım hızlı demiyorum.Şuan olması gerektiğinden yavaş.Orçununki hızlıymış tavırlarından o anlaşılıyor.Eksiklerimi giderince denicem.Burdada hepbirlikte izleriz

orçunu pek tanımam oda beni tanımaz dı 1 kere görüşmüşlüğümüz vardır ataşehirde senin de tanımam yazılarını okuduum kadarıyla anlayışlı birisin orcun biraz ateşli ve heycanlı birisi onda da kötü niye olduğunu sanmıyorum sadece heycanlı oda hiç erken konuşmaz denemeler için yan yana gelirsiniz güzel bi video izleriz rakabet olsun ama hırs asla tekrardan maşşallh

gökhan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masALLAH cok guzel gidiyor ömer DD

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)