maşallah kazasız belasız kullanmak dileğiyle orçooo bizden onlar yabancı deyil sakin![]()
Seninle aynı yaşda biri bana yaşar diyorsa,zamanında öyle demiştir öyle devam ediyordur ama abi diyipde sonra isimle hitap işi biraz sıkıntılı,bunun lugatda farklı isimleri var
Sana karşı tavır falan aldığımız yok, konuştugun kelimeleri bilmiyorsun abuk subuk konuşuyorsun , yer yüzününü en hızlı adamı sanıyorsun kendini ona üzülüyorum,bu kadar rehavete kapılma daha geçen gün ahmet'in eklediği videoyu unutma.
Benimle deneyemezsin orcun kardeşim ben 106 işini sırf senin gibi kardeşlerimiz yüzünden bıraktım ayrıca hatırlarsan en son denediğimizde araban kırılmıştı.
Ben araba işinden anlamıyorum CRM bırakıyorum yapılması gereken ne varsa yapıyor onun için böyle tiriplerede girmiyorum.
İzmir'deki eski sahibi ben yaptım diyor,ankara'dakiler ben yaptım diyor şimdi sende ben yaptım aracı diyorsun ilk olarak aracı kimin yaptıgı belli olsun ona göre konuş,uçma yavaş git orcun bu sana yazacagım en son post bana karşı konuşurken üslubunu bozma,içinde bana karşı beslediğn herhangi bir hücre varsa telefonda konuşalım,abi diyipde akıl sordugun zamanları unutma,biz hancıyız hep burdayız bilgin olsun kardeşim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
izmirde yapıldı ankara tazelendi ve bende üstüne suan bişeyler koyuyorum herkez herkezden akıl alır bunda sıkıntı olmaz kimim başına aynı şey gelmişsse daha tecrübelidir sonuçta ucucam kaçıcam demiyorum ben bindigin arabalar her zaman iyi yürüdü kıçı kırık 106hp corsa ile chip filtre egsoz 106gti yanında gidiyordum.
sadace bi eksantrikle saxo vtsle neler le denedim izleyebilirsin ben herkez fikir alır kafama yatanı yaparım bugun 106 sabah çalışmadı ve ahmet ti aradım bıjiler bogulmuş ve ıslanmıştır dedi söktüm aynen de öyle çıktı bu fikir alış verişidir
artı ben bu zamana kadar kimsenin yaptıgı bindigi arabaya *** atmadım atmam da
geçenide tebrik ederim benle formda böyle konuşup yüzyece gelince nasıl biri oldugumu herkez biliyor o yüzdende içim rahat ama sen her yorumumda benle dalga geçmeye çalışırsan kusura bakmayacan o zaman benim en hızlı olmak gibi bi cabam yok herşey para + bilgi +güç bu dur yani ..... bende baş ka bişey yazmıyorum bundan sonra sende yazmassan sevinirim
Maşallah güzel olmuş, bende m3 fanatiğiyim ama sebep ne olursa olsun bozuk mudur, kullanıcı mıdır bu beni ilgelindirmez sonuç önemli, pis geçmişin helal olsun.
kimse yanlış anlamasın ama 106 nın n/a olarak normal kondüsyonda bir m3 ü geçmesi çok çok zor. Bir de ne olursa olsun araba m3 diyenlere tek söyleyeceğim birşey var. M3 ün motorunun çalışma prensibini bilmeden konuşuyorlar. M3 üzerindeki vanoslar arızalı oldu mu sağlıklı m3 arızalı m3 ile denediğinde araya tır döşemez ilçe sokar.
Bunlar demek değil ki 106 kötü gidiyor. Gayet güzel devirleniyor. Emeklerinize sağlık.
Bu arada orçun 106 konularında hep olay çıkarıosun kardeşim. Arabandan fazla klavyen çalışıyor. Arızalı arabanla bile ona buna gider yapıosun. Çıkar arabanı yürür hale getir sonra gider mi yaparsın ne yaparsın bilemem ama ilk önce arabanı yürüt yürüyen arabalara da laf etme komik oluyor. Adama gider yapıosun hadi gel çıkalım bu akşam desen ne diyeceksin. "Arabam yürümüyor" e araban yürümüyorsa ne konuşuyorsun o zaman derse ne diyeceksin.
IN BOOST WE TRUST
DD çok güzel devirlenıyor hızlanması çok başarılı maşallah başka bı m3 le daha deneyın herkes sonucu görsunçokta polemik yaratılıcak bır durum yok ortada geçsen suç geçilsen suç...
Güzel yazmışsın üstad.Akıl akıldan üstündür.Herşeyi biliyoruz diye birşey olamaz zaten.M3 hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim yazdıkların doğrudur hak veriyorum.Henüz net bir bilgiye sahip değilim ama arabamın suan iyi gittine inanıyorum bu speclerde.henuz bitmedi ve şöyle birşeyde var aracın rodajı yenı bitti ilk denediğim arac bu.Daha da hızlanıcağına eminin.Yataktan kalkmıs bir hasta gibi suan hmen kosmasını bekleyemeyiz.başka araçlarla deneyip anlayacağız artık 106nın nasıl gittiğini.
Orçuna gelince tavırları hoş değil.Anlamıyorum onu.ygz bana dnesek ne olur dedi bende deneriz dedim.Snucta bu aracı bu iş için yaptık ,şehiriçinde camları açıp kelavlık yapmak için değil.ygz ile sonuc zaten belliygz ile videom olur evde açar kendimi tatmin ederim sağlam yürüyen typera bu kadar tutunmusum derim.ama bende kendi çapımda iddaalıyım
![]()
ome-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)