kardeşim maşallah gidişini canlı gördüm çok başarılı allah tekrardan nazarlardan saklasın kaza bela vermesin
Ben lafta konusmayı sevmem batu benım butun dyno cıktlarım mevcut.. forumda facede paylastımki.Benım arac ankaradan geldıgı ıcın kesme yapıyordu onu duzelttım Yaziliım-ıntercoler ve downpıpe ıle ben 50 nm torktan fazla aldım 24 bg aldım. Cok alınmıssın sanırım benım 50 nm tork almama baksana..Araban hakkında kotu yorum yapmadım masallah cok gzl olmus ama bana az geldı sanada bunu sordum bunda bırseymı war sacma yorummu oluyor?
Ben sana bayadır deneyelım dıyorum sen dıyorsun balatam kacıyor arabam agır hep 1400 kg arabamı arıycaksın deneyecegın zaman? Senın aracında teknolijık olarak benımkıden ıyı bır sevıyede + larıda mevcut.
1.dyno sadece ayar..
[/URL]
2 yıde bu hafta ıcınden ewe gıttgdem koyarım
Bende anlamadıgım ıcın sordum oncesı sonrası olamayında ben sorma ıhtıyacı duydum.
@ cahit enjektor isini haallettigimde araba olmasi gerrektigi gibi oldugunda goruselimDizelcisin biton sey yazmissin ben defalarca enjektor yetmedi dedigim halde. Gerekenler yapildiktan sonra kg dengimi felan aramicam
![]()
Cahit denemek istiyosan benim polo ile deneyelim .. Benim aracta intercolerda standart turboda hatta downpipe bile yok .. Bi dwneyelim merakini gider ..
Cok ıyı anladıgım soylenemez ztn onun ıcın soruyorum ve kıstas arıyorum emın yorumlar yapmadım kendım bılgılemek ıcın bırseyler sordum aracıda kotulemedım..
Dgrudur ornegı olmayan bır arac Allah daha basarılı yapsın.. Olumlu yorum yaptım olumsuz cumle soylmedım.. KENDIME gore begenmedıgım yerlerı ztn yazdım batu'da cvplarını verdı..
Ben herzaman burdayım batu senle yuzyuze gorumuslugumuzde war ılk basta boyle bır cumle kurmanı beklerdım senden.
Goruyorum orda enjektorle ılgı bılgılerı ztn onla ılgı soru sormadım herneyse Batu Allah nazardan korusun..
Bence iyi yorumlardan ziyade kötü ve soru ile ilgili yorumlarada açık olunması gerekir
Hemen alevlenmeyin
Sizin gibi gençlere yakışmıyor
Sakince olayı iç yüzüylen anlatmaya çalışın
Bu aralar herkez nedense gene gergin gibi
ZOR GTC ye bu arada maşallah
Ahmet ustanın verdiği alın teri ve tecrübesi gene olayı bana göre kopartmış
İyi adam iyi usta iyi yürek
Eksiklikleri yavaşça gider madem sende
Bu konu altında tekrar ufak ufak paylaşırsın
Hayırlı rollingler sizlere![]()
Bilmiyorum abi toplanırlarmı bır bılgım yok kimse daha hbr vermedi gel dersen gelirim benım ıcın sorun yok.. Kömür gibiyse yandık reisbenim arabam en son hakan abı ile denedıgımız gıbı abı sonuc ne olur senın arabayla hangı ayarda senınkı?
Önemli degil kardesım her znm
ya şu efendi rollingçi tavrını bırak selçuk abi Allah askına uahuahuahuah![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)