Maşallah mamigüzel gidiyo polo
mami 2-3 boy geçtiği adama sonra tekrar deneriz diyosa bidahaki denemeler 5-6 boy civarında olur deneyecek arkadaşı uyandıriyimheleki sökük falan gelmişin plaka bile okutmaz Allah muhafaza...
2ci vites 3 korna yaparsınız sonra polisi ararsın mami makinen kayboldu diye![]()
moruk valla aklıma geldi dedim REG in tünel videosu içler acısı diye video yaptım ama hani bana video yapıcan ya şimdilik REG in videolarını biriktiriyom ne olur ne olmaz elimde kozun kalsın
ee percussionali nin biraz farkı olsun
doru diyosun stepne yi yazmamışım.
artı zaten arka'koltuk ve sırtlık yazmışım zaten komple sökük dememişim kardeşimarka koltuk sırtlıları ve stepne sokuk.
kesinlikle cooler ve downpipe olsa daha farklı olur turbo çok ısınıyo nefes almamıyo
Video farkımız olsun kardşim önemli olan videonun içeriği nasıl msj gönderdiği gerisi bilindik rolling videosu
eheheh aynen kardeşim
farklı olacak ben şimdiden sözlüyim
eyvallah kanka video projen elimde rahat ol şajörü çektim bekliyom senden bi atak olursa basıcam tetiğe
![]()
Bugün mami ile beraberdik valla farklı düşünceleri var beni tırstırdı.O zaman zaten dizellerle işi olmaz
![]()
IN BOOST WE TRUST
rüzgarından faydalanma durumu var burda
![]()
rodajı bitti sayıyoruz abi 600-700arası bişey olduk hafta sonu bi uzun yol yapıyoruz dönüşte sıka sıka geliyoruz camerayı hazırla :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)