Cok farkla geciyordu beni
Printable View
Masallah cok renkli bir gece olmuş arkadaslar tebrikler bağlanmadan eve gidebilmişsiniz:D
maaşallah araçlara güzel denemeler olmuş... Ug 206gti için geçilmez diyolardı :)
206 gti denemede tek kişi yazıyor sanırım 2 kişi denendiğinde ne oluyor..? CCD vtec listede yazıyor ama deneme videosu göremedim...
denemelere katılan tüm araçlara maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın...
en kötü araçlarda filitre egzoz var ccd stoktu denememekte haklı arkadaş.. :D filitre bile yokk :D
yok kanka demek istediğim o boş bir araba değil.. :D senden bana laf gelmez ;) ben sadece daha farklı sonuç olmalıydı demek istiyorum o araba sadece filitre egzozlu olsa :D
KD vti da filitre var.. Kaan'ın vti'da filitre var buji kabloları headers filanda var (hafif volan)da olabilir.. eh vtida piston filitre var CCD kat. iptali bile yok ben burda onu savunmuyorum ama boşu boşunada video çıkmasına gerek yok yani.. biliyoruz ki orada bütün arabalar gerçekten ciğerli arabalar.. ;)
aynen 206 gti bencede normal gibi görünüyor 1 kişinin sonucu ne kadar değiştirdiğini biliyoruz..
bu ccd yeşil olan değilmi ..onda ince contaya kadar herşey vardı ..sökülüp orjinal haline çevrildi sanırım..gidişide bayağı iyiydi...ondan dolayı diğer vteclerle ne oluyor diye merak ettimde...deneme yapmamış sanırım..
CCD yesil, hic Bilmiyorum abi ne var ne yok, gazlarkende gormedim ben denk gelmedik yada:)
o araç ümraniyede olduğu için biliyorum bende dolu olduğunu bilmiorm ama değildir.. daha evel eski sahibindeyken ufak denememiz olmuştu dolu vtec gidişi daha farklı o zaman deneme sonucumuz farklı olurdu :D
Megan hidir vardi 2.5 inc baska seylerde vardi Guzeldi listesi 24 lira ilan fiyati olmasi lzmdi hatta
ccd doluydu yaa ben bakmaya gıttım umranıyeye headers vardı 60mm boru ve son susuturucu falan vardı yururude geyet tatmınkardı :) ama kd gıbı degıldır bundan emınım ben kd yan yana gıderken bı anda yurumeye hatta kosmaya baslıyordu :D yada metın abının bı farklılıgı var :D
Kd gercekten farkli bir arac. Iciyle disiyla gidisiyle yakitiyla masallah.. ilk kullandigimda tek yorum getirdim;
Ben vtece binmemisim:)))
sizin bilmediğinz şeyler var :D o araba sc'li :D
hangısı sc lıı laa :D
Co pilot 50 kilo loo
maşallah güzel videolar olmuş
hehe arabalar bomboş zaten ya:))) hepsi kıymetli arabalar ama boyundan buyuk ısler yapıolar cıdden.. benım araba da sacma sapan spec zaten:D fıltre war headers war en kaynaklısından kat ıptal ama egsoz yok 5 te duwara cakılıyor gıbı oldu araba zaten:) volan konusu muallak olma ıhtımalı war tam bılmıorum ama:) hehe bi de ıkıser kısı denedı herkes bagajlar da dolu dıye bılıorum ona ragmen guzel yurudu araclar fazlasıyla:)