Kaan bence senin aracta volan var, oem egzoz sistemi bile kesmez o kadar ama 5e kadar super
Printable View
lan yunus beni uyuz etmek icin mi topladin bu kadar vtec i :) :) :)
masallah araclara
abi açık konuşayım hem üşendiğimden hemde yetişicem diye öyle bi geldim ki zaman yoktu kadirle konuştugumuzda da soylemıstım bı ıkı aılevı problem war kacabılırsem dıye oyle de oldu da :))) kaçtık geldık allahtan da o guzel ortama dahıl olduk:icon_tup: ısterse bı o kadar daha yuk olsun onemı mı war abı maksat muhabbet
maşallah tüm kurtlar dökülmüş : )
Güzel denemeler olmuş maşallah araçlara bende denemek isterdim artık birdahakine :D bir dahaki denemeler nezaman :D
Maşallah Tüm araçlara
vites koluna bakmak lazım ama 3. vites çok kötü bir tane videonda sesi duyuluyor koptum orda.. :D çart çurt :D hepsi hallolur şeyler sıkma canını senin yerinde olsam şanzumana farklı şeyler düşünürümde neyse :D aracın maşallah güzel çeviriyor devri ivmelenmesi güzel büyük ihtimal volan vardır.. ;)
abi kısa şanzumanlara neden bu kadar karşısınz anlamıyorum.. bizim arabalarımz 90-98 model atmosferik araçlar turbo değil supercharger değil.. devri ne kadar hızlı çevirir die uğraşıyorz.. etrafta varmı kısasız adam akıllı yürüyen crx gti vti n/a olarak.. roll dediğin 60-180 80-200 olan bir yarış.. :D varsın 200de bitsin araba.. ;)
YouTube - Broadcast Yourself
Bu yüzden kardeşim, bana b motorda kisa ters geliyor yaw:)
Bi video geliyor 5 dakka sonra int yavaş ne yapalım:)
en eğlenceli videomuz comming:)
220 de bıter gayette keyıflıdır bence:)
CCD vtec in sahibi benim o akşam sırf güzel arkadaşlarla hem tanışmak hemde sevgili tuncay abimin EH vtecinin gidişini görmek için gittim:) iddam kesinlikle yoktu o yüzden denemem olmadı ki zaten CCD de filtre dahi yok komple stock denemenin bi anlamı yoktu sadece arkadan deneyen araçların videolarını çektik kuzen videoları çektiği için yükleyemedim daha:(
IMG_0650_x264.mp4 - YouTube
abi uçucasss:)
ilk sayfaya ekle yunusum:)
Ekledim abii yokmu başka yaw