hani REG - DD - UE - JB - KARTOPU bulusması noldu :)
Printable View
maşallah zpyede tjyede 2 side güzel gitmiş
evet dün urucla beraberdık ue debrıyaja sanzumana bakıma gırmıs :) orcun kadran vıdeosu cekıyo koyuyo kesme flan gözükmüyo denemelerde kesme war :) evet dd ınce detaylara kalmıs suat abı oyle demıstı gecen yanına gıttıgımde. ee sende ınsallah bı aksılık yapmadan gerceklesır şu denemeler :)
maşallah araçlara..
maşallah deneyen araçlara..
çok hızlı bu vtsler 106lar, bi araba yaptık kursağımızda kalıcak anasını satıyım :)
maşallah araçlara
:D inşallah bizimkiside o kervana katılır abi.
haftasonu ayar yapıcaz inşallah görürüz bundan sonra
Speclere göre maşallah ZP' ye :D seke seke gidiyo :icon_tup:
personel kanka hafta sonu benımkını de dinlermisin? :D
Bu arada maşallah araclara cok iyi yürüyor ikiside..
Efe aracının ue jb ile yürüyemeyeceğini söylüyor ama bence aynı giderler..arac az buz yürümüyor çünkü alinin arabası iyi yürüyen bi saxo speclerine göre ;)
Ben herkezle yürürüm benim için sıkıntı yok işin ucunda en fazla geçilmek var .Mesela ali abi zamanında beni çok geçti.ben zevkine uğraşıyorum ama geçincede güzel olmuyo değil emeğinin karşılığını alıyosun.Birde kendi elimden geliyor söküp takıyorum bişeyler yapıyorum işin en zevkli tarafı zaten bu
kanka harbiden kalbimi kırdın ben bu zaman kadar neyin bahanesi yaptım ben kendin bile deneme dedin böyle ue ile denedim .
benim bahanem degil sıkıntı var inanmayan yanıma biner ve görür. sıkıntı yok az bi zamanım kaldı max 15 gün diyorum ondan sonra gerilende rahatlamak isteyende buyursun gelsin .