kanka harbiden kalbimi kırdın ben bu zaman kadar neyin bahanesi yaptım ben kendin bile deneme dedin böyle ue ile denedim .
benim bahanem degil sıkıntı var inanmayan yanıma biner ve görür. sıkıntı yok az bi zamanım kaldı max 15 gün diyorum ondan sonra gerilende rahatlamak isteyende buyursun gelsin .
tamam o zaman kardeşim ben yanlış anladım valla bende sıkıldım ya kimse kimse ile denemiyor evin önünde cila atıp duruyorum yakında tesisat baglayıp gezicem
sislere xzenon falan takılıcam neyse dd gelir diyorsun ue zaten gelir benim işler bitsin kartopuda gelicek abi herkez 15 gün içinde herkez hazırlıklarını bitirsin 2 şer kişi araç video isteyen istedigi kadar söksün ben sökücem cünkütabureye mi oturulur ayakta mı kalınır bilmem isteyen başka kendine güvenen eksantrikli gelmek isteyen gelsin ankette açılsın ve sonuç videolarıda koyulsun başka bişey demeye gerek yok sende garaja cek boşuna üzme canavarı
masallah efe..daha gıderıde var..alıne saglık..
dıger vts de speclerıne gore cok verımlı..masallah...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Rodaj bittiilhani eve bıraktım sabiha gökçenin oraya tın tın gittik dönüşte köprüyü geçtim levent sapağına yaklaştığımda arabayı aldım 2 ye kesici 3 kesici4 kesici devam.Burdan sesleniyorum rodajda yakıcağınız benzin parasına yazık kırsanız bile rodajda harcadığımız benzin parası ile 1 takım piston alınır bu benim düşüncem.
Ali abiyle denediğimiz de 400 km yol yapmıştım.
Rodaj hikaye gazlamak şahane![]()
ali ben diyon sana gözlerde bişey var adam 4 sonuna kadr 2boylarda 5 yapınca yani cupra tam o arkadaşın yanına gelmeye başladıgında temiz 4 boy var dışardan çekim video oraya gelmeden bitiyor aracın maşallahı var o speclerde mükenmel ben senin speclerindeki 106 yı kör yapıyorumneyse güzel olmuşta su araç içi kamerayı ödünç versene
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)