yani ogünkü etkinliğe gittim giderken iyi ya dedim şimdi araçlara bakarım güzel bilgi alışverişi yaparız emeklere bakarız falan falan,daha içeri bir girdim dumanlar çıkıyor,biri lastik yakıyor,b,r, sıfır çiziyor nebilim biri egsoz patlatıyor

hele egsoz patlatma çok komikti biri aracını çalıştırıyor basıyor gaza egsoz patlıyor bakıyorsun millet hurraaa minimum 100 kişi koşarak egsoz başına geçiyor cep telefonların kameraları açılıyor ve egsoz ucuna 2 cm kalanakadar cep telefonlar o yakınlığa getiriliyor.sonra biri lastik yakmaya başlıyor o yüz kişi busefer koşarak orayı çekecem diye birbirlerini yiyorlar

nebilim ya bu tür organizasyonlarda neden herkes geliyor anlamıyorum.mesela adanada birçoksefer golf günü,seat günü honda günü oldu ve herşey çok kaliteli geçti...yani sıfır çizme günü lastik yakma günü egsoz günü yaparsın ozaman sadece bunu yapacak yada bundan zevk alan kişileri etkinliğe çağırırsın,lütfen yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var çekimler çok güzel olmuş ama ADANA bu değil bunu bilin...belikide şuan adanada türkiyede olmayan araçlar var kalite gösteriş yürürlük olarak...................