ilk bastıgımız da benim devrim yanlış olmasın 4000-4500 arasındaydı vanosu açana kadar ohooo :D
Printable View
videonun sonunda cvk 5 e atıyor sanırım ses o şekilde dikkatli dinlenırse yanı kameranın yanında190 gibi geçiliyordur
2 aracada masallah.. Gebze madurları olarak.. Jb ve cvk da bana gore hızlı bıraz fark attılar :)
Ben ankarada white rs'le denediğimde 70 gibi bastığımızda iki araca da bi problem olmuyodu, hem orta yolu bulmuş olursunuz :D Ayrıca cvk satılırken ragnotti şanzımanından bahsediliyodu,daha kısa vs diye orjinale göre nedir şanzımanın durumu?
Maaşallah araçlara...
Ben 1sezon dogbox sanzimana sahip Clio 182 Ragnotti ile yaristim, ayna mahruti oranini bilmiyorum ama 5.viteste topspeed 180 civarlarindaydi.
Benim yaristigim araba ragnottiyse eger cvk nin eski sanzimani ne? Veya cvk daki sanziman ragnotti ise bizim arabadaki ne?
Videoyu izleyemedim ama yorumlardan anlasildigi kadariyla jb gecmis iki aracada masallah .. Bide patirdamasa neler yapacak dusunemiyorum 106 degil sanki jet :)
maşallahhh
maşallah iki arabayada hüseyinle deneyemedik izmirde nasip istanbulaymış...bu arabayı yapmamın sebebidir cvk rs :Dhüseyin meydan okuyodu o zamanlar bu arabayı hiç bir 106 geçemez diye sonra ben arabayı yaptım deneyemedik :D
maşallah araclara:) güzel yürümüş 106:icon_tup:
Hızlı düşünüp hızlı cevap veriyorsun o esnada cevap yavaş kalıyor değiştiriyorsun ona göre başka bir cevap veriyorsun, daha 1.mesajı anlamaya çalışırken 2. mesaj geliyor anlayamadan 2. mesaja geçiş yapıyoruz hobaaa o arada 3. mesaj geliyor bünye belli bir yerden sonra reset istiyor mami,araba konusunda yetişemiyoruz bari mesajları bizim anlayacağımız tarzda yaz :D :D :D
Çok hızlısın reis çokkk ALLAH kaza bela vermesin :)
Bu arada bir soru sorayım sana biraz yavaş ama idare et :D
Tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavukdan ? :D
Horoza sormuşLar tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan? Horoz demiş “Ben Koyar Geçerim Polemiğe girmem” :)