Bende merak ediyorum kanka sen hizlisin dd hizli yakinsinizda neden deneme olmuyor?
Printable View
sence sonuç nasıl olmalıydı tamam araç sahibi arkadakş kullanır onu bunu oturturmayın direkseno 2 vites 70 de basarız sonuçu bakarız
zaten bende dedim arkasaşa geçersin beni kendi söylesin kaan kardeşim kelebek ile emme üzerinde işleme yaptı daha önce denedigim hiç kimse ile denemedim
cvk bastım bende şaşırdım ne, oluyo laa dedim sende bende art niyet arama 4 5 kez denedik benim devrim 65 gibi basınca önde oluyorum 70 75 gibi basınca 4 sonuna yakın önde 5 atınca kapında oluyor fakat 210 larda bıraktık başka yola çıkan arkadaşlar yüzünden
orcun zaten emin ol sende art niyet aramış olsam şuan senile sakin şekilde konuşmam az çok çözdüm seni niyetin kötü olamdığı için seninle bu şekilde konuşuyorum :icon_tup:
bana sorarsan CVK ile ne olur CVK seni 1.5 2 boy geçmesi gerekiyo olmadı hem senin hem onun devrinde basılır ne senin nede benim aklımda soru işareti kalmaz ikiside videolanır siteye konulur CVKnın devri JB nin devri diye hem bende 3boyutlu video çekerim millet kendini arabanın içinde sanmış olur;)
bu iş bilen adamsın aracını 3 binde bi gaza otur devir çevirişine bak
bide 5 binde otur dolu zamanı bide ozaman çevirişine bak
alttan oturduğun zaman Rs lerde 4 binde oturursan araç fakirden zengine geçer kendini toplayana kadar atı alan üsküdarı geçer ben Eski Rs cilerdenim Rs in Ciğerini bilirim JGL rs in sahibiyidim;)
artı herhangi bir araçlada alttan doldurmadan oturursan dolu şekli gibi gitmez senin aracında dahil buna bütün araçlar öyledir demem oki salıklı olmamış deneme Atarlı semtin giderli çocuğu :D
sıkıştırılcak bi durum yok baskı nedir ki ya siz baskılara ne yapıoyrsun kardeşim:D
degişir degişir ue ile reg gelmesse deneme olmaz baştan söyliyim dd zaten gelir herkez deneyecek sıra sıra ve videolar koyulcak sonuç ne oolursa olsun
hadi iyi geceler herkeze jb gidiyorrrrr :D
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş orçun araban olmuş:D
bu videoya göre kımse CVK yavas JB hızlı dıyemez. 3sn lık vıdeo konulmus ve sona dogru cvk gelmıs yanınaa.
ben hamitin plotajına verıyorum bu olayı, hamıte aracı verecegım gün kullanısını gördum adamı oyle bı korkutmuslarki RS şanzuman kırar dıye vıtesler antep üzerinden atılıyor :)
hamıt ben senı aracı verecegım gun uyardım kardesım herkesle deneme canım cıgerım kankam pampişim olursun sen eve gıtmeden videon buraya düşer diye söylemiştim :) tecrübeye dayalı konusuyorum.
iki aracada masallah.
Masallah araclara..Yeni denemeler gelsin..
maşallah araclara jb güzel yürümüş :):)
Ben bu gece bile gelirim sikinti yok ama videolardan sonra sorulucak orcun kesme problemi ne oldu sen diycenki devam ediyo ooo denilicek kesme olmasa gecerdi jb veya sen beni gecicen ve yine denilicekki kese keese gecti sen bu sikintini hallet kardesim ondan sonra ben burdayim herzaman ama bahaneli sevmiyorum ben hee mekanik bi problem cikar son dakka ona lafim yok elimizden gelirse hep birlikte yapariz:icon_tup:
her iki aracada maşAllah tekrar deneme yapılır, ayrıntılı ve içeriden bi çekim yapılırsa dadından yenmezz :)
benim merak ettiğim nokta 106 geçmiş yada öyle gözüken bir deneme olmuş dışardan videoyu bulunca hemen konu açılmış
Rs geçseydi farklı olarak aynı video buraya konulup konu açılırmıydı bunun cevabını merak ediyorum ?
Yani araba hazır değilse neyi kime ispatlamaya çalışıyorsunuz ? Tamam bir tane 3 saniyelik video ile bozuk 106yla cvk yı geçtiniz tebrikler dememizimi ?
Maşallah iki aracada JB merbi gibi kazasız belasız
orcun benım anlamadıgım percussionali le tartıstıgınz arac kımın..? percussionali nınmı.?