Suki derki ben horozum gerisine karismam:)
Printable View
Horoza sormuşLar tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan? Horoz demiş “Ben Koyar Geçerim Polemiğe girmem” :)
Maşallah iki aracada çok iyiyürüyen iki araba
106 yı çok beğendim dün akşam canlı canlı yaşadım:)
İki aracada maşallah.
kankaaaaa jb yi allah nazarlardan korusun..maşallah inş. daha da iyi olacak..
hımmm valla ne yalan söyleyim çok süper geçmişin CVK Rstebrik etmek lağzım seni orcun;)
araban kaanın yaptığı polish le 2 boy ileriye gitmiş CVK Rs in UE ile denemesini köymuştum
kafa kafaya gitmişlerdi sen şuan UE yi 2 boy geçersin bu patırdanama ragmen hafta için olmadı Seni bi denetelim UE ile nedersin 2 boyun garanti zaten ;)
artı CVK eski halinden hızlı şuan...
bu arada UE ile CVK denerken 5000 DEvirde Basıldı ha 4 binde değil ;)
enazından UE ile DEVİRleriniz tutuyo sen deneUE ile CVK ile UE yide dentirim sana CVK ile ne olacağını söylerim ;)
artı olarak 5saniye video olmaz zart yapıyo video bitiyo videolarınızı ben çekicem gene sen gönlünü ferah tutu orcunum :icon_tup:
maşallahhhh
aynen biz iki kişiydik işte ue yi daha çok geçersin;)... şuan ;)
istersen CVK ile tek bir deneme daha yap zaten geçiyosun onun videosunuda ben çekiyim ama 5 saniye lik bi video değil 2 3 denemelik kafa kafaya gidersen seni geçmiş sayarım kabulum budur nedersin ?
bak gene erken konuşuyosun bak gene :D devamını flimin ben getirmiyim o zaman acemiydim video konusunda fazla bişyler yapamıyodum şimdi daha profosyonelim daha hard videolar yapıyorum BENDEN söylemesi ;)