birine sinirlendinde hırsını bendnemi çıkartıyon gözlük numaralarımı sıkıntıettiysen tamm bidahaki gelişimde 3D gözlük getirecem yanımda :D 2 tane getirim beraber takarız:D
Printable View
birine sinirlendinde hırsını bendnemi çıkartıyon gözlük numaralarımı sıkıntıettiysen tamm bidahaki gelişimde 3D gözlük getirecem yanımda :D 2 tane getirim beraber takarız:D
bak kardeşim ben kimseye düşman gibi yaklaşmam hayır sanki birilerini mi kandırmaya çalışıyormuş gibi davranıyorsun montaj mı video :D ben basmak için aldım bu arabayı basarız yine sorrun degil belkide ue geçer arabayı yakalım şimdi
benim kızdıgım konu jb degilde ue-dd-reg olsa video yorum farklı olurdu ali ona bozuluyorum
bu arada reg hazır ue hazır deniyor neden bi deneme olmuyor onu da merak ediyorum alicim
ya bu nası bi laftır allh aşkına yaa UE geçse neolacak sanki ne arabasını yakıyon olum para kolay kazanılmıyo bunu yaparsan bana veya bize hırs yapmışın dır hırs yapan adamlada ben denemem orçun önce bunu bil. Hırs iyi bişy dğeildir. hırs yapan adam herşeyi yapar
ikinci soru
UE- REG -DD vs ile dene hepsi ni arasında en fazla 1 boy oynar onuda geçmez .
CVK nın gidişini az çok biliyom ben bildiğim CVK yı şuan geçememn gerekiyo aracını kötülemek amacı ile yazmıyorum hemen darlanıp atara geçme salıklı bi deneme yapın görelim ama bu video adaletsiz olmuş onu anlatmaya çalışıyom ama sen başladın yok arabam gidiyo hızlı çekemiyosunz flan arabana gitmiyo desem eyvallah ama bişy dedğim yok JB gitmesi gerektiği gibi gidiyo speclerine göre bunuda hemen yanlış anlam deneyin tekrar sonucu görelim ;)
sence sonuç nasıl olmalıydı tamam araç sahibi arkadakş kullanır onu bunu oturturmayın direkseno 2 vites 70 de basarız sonuçu bakarız
zaten bende dedim arkasaşa geçersin beni kendi söylesin kaan kardeşim kelebek ile emme üzerinde işleme yaptı daha önce denedigim hiç kimse ile denemedim
cvk bastım bende şaşırdım ne, oluyo laa dedim sende bende art niyet arama 4 5 kez denedik benim devrim 65 gibi basınca önde oluyorum 70 75 gibi basınca 4 sonuna yakın önde 5 atınca kapında oluyor fakat 210 larda bıraktık başka yola çıkan arkadaşlar yüzünden
orcun zaten emin ol sende art niyet aramış olsam şuan senile sakin şekilde konuşmam az çok çözdüm seni niyetin kötü olamdığı için seninle bu şekilde konuşuyorum :icon_tup:
bana sorarsan CVK ile ne olur CVK seni 1.5 2 boy geçmesi gerekiyo olmadı hem senin hem onun devrinde basılır ne senin nede benim aklımda soru işareti kalmaz ikiside videolanır siteye konulur CVKnın devri JB nin devri diye hem bende 3boyutlu video çekerim millet kendini arabanın içinde sanmış olur;)
bu iş bilen adamsın aracını 3 binde bi gaza otur devir çevirişine bak
bide 5 binde otur dolu zamanı bide ozaman çevirişine bak
alttan oturduğun zaman Rs lerde 4 binde oturursan araç fakirden zengine geçer kendini toplayana kadar atı alan üsküdarı geçer ben Eski Rs cilerdenim Rs in Ciğerini bilirim JGL rs in sahibiyidim;)
artı herhangi bir araçlada alttan doldurmadan oturursan dolu şekli gibi gitmez senin aracında dahil buna bütün araçlar öyledir demem oki salıklı olmamış deneme Atarlı semtin giderli çocuğu :D