Evet Murat Abi guc cidden cok ise yaramiyo korfezde, coilover vs arayislarina giristimde masallah fiyatlar beni benden aliyo:eek::confused:
Hem haldex icin yeni setuplar hemde yeni suspansiyon sistemleri ariyorum simdi...
Printable View
Evet Evo 10 da Golf R da ne yazik ki safkan bir performans otomobili olamadilar, bnde o yuzden soyluyorum Golf R sti gibi veya evo gibi o tarzda bir arac olmaliydi, ama ne yazik ki gucu daha dusuk ve tabiki haldex in ayarlari o sinifta olmasini bi yerden sonra engelliyo...
Umarim yapmayi planladiklarim ile bu durumu tersine ceviricem ve Golf R a hakettigi surus ozelligini kazandirmis olucam...
Katiliyorum yakit tuketimi cok ii bnce aracin, 8-9 litre arasi ortalama yakiyorum gun icinde sakin kullandigimda, arac 320 330 beygir civarinda:D:D:D... Umarim yapmayi planladikalrim ile aracin daha cok yakmasina sebep olmam, yakit fiyatlari ***** 5 lirayi bulmak uzere:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S......
Elime bi iki video daha gecti:)
Golf R-23.04.2012-Izmit Korfez Pisti - YouTube
Lotus Evora vs Golf R-23.04.2012-Izmit Korfez Pisti - YouTube
su haldex controller da race mode falan var 1000$ gibi bir rakami var, bence bir temasa gec.
Evet o urunu okudum, cidden guzel biseye benziyo, eer cidden soylendii kadarda etki ediyosa sistemde fiyati gayet uygun bnce, bi iki sisteme daha bakiyorum ama en cok gozume carpan o;):)...
İzmir körfez pistinde antrenmanları yapılıyor. O sırada gittik konuştuk, 10 dk 250 tl karşılığında kiralanıyor.
Fiyat fazla gerçekten ama çok zevkli :D ayrıca kullanırken dikkatli olmak gerekiyor 2 arkadaşımdan 150 şer tl talep ettiler sadece tampondaki ufak birkaç çizik için... kukalara yada çimlere çıkıp tampon kırmamaya dikkat etmek lazım :D